Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svoboda

12. 05. 2010
3
7
939
Autor
beda

 

Prý až teď jsme svobodní

jenže víš ?

.... milovat ...

to mohl jsi vždy.


7 názorů

zvedavec
25. 06. 2010
Dát tip
ja s Teobou súhlasím

beda
22. 06. 2010
Dát tip
Zvedavec, nevím přesně jaké manipulace máš na mysli. Nechtěl bych to co bylo dřív, ale tahle doba pro mě svobodnější neni. Jak se může normální člověk cítit svobodný v prostředí plném konkurenčních tlaků a boje, nezaměstnanosti a nejistot, když je toho součástí ? Řekl bych to asi ještě takto. Bude milování krásnější když budeš v klidu a v pohodě a nebo unavená a vystresovaná s pocitem, že nevíš co bude zítra, pozítří ... ? A jde tedy o svobodu vnitřní a nebo svobodu vnější ? Na opravdovou svobodu ještě čekáme, jde ruku v ruce s láskou a soucitem, ohleduplností a empatií, poctivostí a lidstvím ...

zvedavec
21. 06. 2010
Dát tip
:) :) vďaka za reakciu. A súhlasím s Tebou! Ja si myslím, že je dobré neprechádzať mlčaním niektoré manipulácie o tom, ako veľmi sa naše časy zmenili. Neviem, či so mnou súhlasíš?

beda
20. 06. 2010
Dát tip
Zvedavec, tohle dílko jsem napsal jako reakci na tvoje dílko sloboda. Je to tak a nijak jinak. Nechtěl jsem se míchat do té vřavy která ti tam vznikla, takže můj příspěvek máš právě zde. :-)

zvedavec
18. 06. 2010
Dát tip
:)

beda
14. 06. 2010
Dát tip
Oldjerry děkuji ti. Víš, zrovna u tohoto dílka jsem si říkal, jestli jsem to s tou stručností nepřehnal a ty mi na to tak hezky reaguješ. Ani se nemusím ptát a mám tu odpověď. :-))) Jsi skvělý. :-)

Oldjerry
14. 06. 2010
Dát tip
Opět citát, Bedo... má to něco do sebe, ty superzkratky, jsou daleko lepší, než dlouhé kecy o ničem. Hračičko barvičková...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru