Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

výsledky 66. koule

24. 06. 2010
6
27
2367

v tomto kole bohatém na události a s dramatickým průběhem (v době uzávěrky bylo v soutěži 12 děl, do cíle dojelo jen 9)

se vítězným dílem stává s počtem 9 tipů  K.O.U.L.E./Modrá autorky naira

gratulujeme   a v úterý 6/7 večer ve 20.00 se budeme těšit na její soutěžní zadání pro 67. kolo KOULE


27 názorů

naira
26. 06. 2010
Dát tip
..ráda bych se nevážně odpoutala...ale moc se mi to posl.dobou nedaří...jen občas tu..na písmáku..:)

naira
25. 06. 2010
Dát tip
omlouvám se za překlep... baví...samo...ne byví... (vysekala jsem se na kole...a píšu převážně pravou rukou...a jak koukám na klávesnici...a a y je pod sebou a na levou ruku ...tak fakt promiň Syde..)

naira
25. 06. 2010
Dát tip
díky za avi koníkovi... ..nahlídla jsem v rychlosti ve třičtvrtě na devět ve středu na ,,koulový stav" a zjistila, že jsem jeden tip v závěsu za alešem...takže zas nic......... ..tak jsem dnes tak trocu v šoku..... .................. .....díky za gratulace...Metto;), Petře (hmm...to víš...ď ;), Hábere (vážný dík:), aleši(díky za odstup...ať už z jak.dův.:D ..;), renegátko;), řádku (dík za zast..;), BigBivoji (no díky...no..už jsem ani nedoufala:D), Cuprumov;),Garay (tvý dílko jsem myslím četla, ale nevím, kdy jsi ho vymazala...ani v jaké fázi tipů:D... ..díky).......... ....díky všem za čas, za čtení... a hlavně koníkovi za trpělivost s námi všemi myslím...ale hlavně že nás to byví aže sme všetci zdraví, že Syde ...no a něco bude lepší nekomentovat..;)))))

teploušek
25. 06. 2010
Dát tip
prepáč Jano prepáč, preparát tož kurňa to nieje Poráč do frasa ani zasratá Komjatná iba bambúšik a gule bociana Bočiara Syd

teploušek
25. 06. 2010
Dát tip
sakryš, zas mi ty koule utekly a tentokrát dokonce modrý no jo, tak příště... snad, až se kůň naučí posílat avíza na slovensko nairo, dobře ti tak, zasoložíš si to :)

Rajmund
25. 06. 2010
Dát tip
,,Ozvěny modrých koulí" jsou již objednány u Krytyka.

myslím že jo až bude třeba :o) koník martinézů

rozloučit se s koulí navěky? to nedokážeš :o)

martinez
25. 06. 2010
Dát tip
aha - zas špatný okno - koníka to odhlásilo :o)

martinez
25. 06. 2010
Dát tip
není to dřina, jen je to někdy náročný časově nebo technicky - jen mě dost mrzí všecky ty zbytečný věci kolem - to by nebavilo ani tebe týden co týden.. nemyslím si že bych byla nějaká porcelánová panenka ale zas nebudu furt zatínat zuby a mlčet - každej si ke KOULI řekne svý - dokonce aj ti co se nezúčastňují a KOULE je jim - nebo by měla - být volná proč bych nemohla říct já, co je špatně a co mi vadí a doufat v nápravu? zvlášť dyž de o pár úkonů kerý inteligentní člověk zvládne a zvládá jinak běžně mně to právě že baví - přesto toho mám občas pplný zuby a nebo je mi líto přístupu někerých lidí - je to jako se vším - ale lidi kerý máme hodně rády nás občas naštvou.. a oblíbený činnosti nebo věci nás sem tam nebaví nebo vytáčej dyž je "musíme" dělat a nemá to ten pravý efekt - tak je to se mnou a KOULí až se s ní budu chtít rozloučit navěky, dám ti vědět a díky :o)

koníku, už jsem ti kdysi nabízel, že se klidně na administrování koule budu podílet, jestli je to taková dřina. Nikdo tě přeci nenutí, aybs to dělala, pokud tě to nebaví. A za smazání svého včerejšího dílka jsem se omluvil.

ale já nejsem ráda že nejseš sama kdo mazal - už sem to tu psala - sice je to soutěž dobrovolná jak tu podotkl aleš ale my s tím a kolem toho máme práci.. a vklubovat díla ve volných chvilkách a pak zjistit že je autor jen tak smazal a nebo je z klubu muset mazat dodatečně, to mi na radosti z KOULEní nepřidává.. tak bych byla ráda dyby soutěžil ten kdo si opravdu chce hrát - a aby vydržel až do konce :o)

Garay
25. 06. 2010
Dát tip
Super :) Připojuji se ke gratulaci. A jsem ráda, že jsem sama nemazala :)

BigBivoj
25. 06. 2010
Dát tip
tak jsi se konečně dočkala J. gratuluji k vítězství... **** vyhrála jsi, ale to jen proto, že jsem neměl kredit na roaming pro Orange SK :))

řádek
25. 06. 2010
Dát tip
Gratuluji )

renegátka
25. 06. 2010
Dát tip
Gratuluji nairo.

vivat modrá naira :o)

Háber
24. 06. 2010
Dát tip
paráda * gratulujem ******

moorgaan
24. 06. 2010
Dát tip
no konecne.-)) ..pus pus

Metta
24. 06. 2010
Dát tip
gratulaceeee

avízko :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru