Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

úvaha o velikosti prstů

30. 06. 2010
17
20
3314
Autor
aleš-novák

Lidé, kteří píší příliš mnoho sms, mohou podle Jennie Carrollové z Královského melbournského technologického institutu (RMIT) trpět textofrenií (textaphrenia) - pocitem, že člověk slyšel nebo cítil vibrace přicházející sms, i když žádná nedorazila, sms-úzkostí (textiety) - pocitem úzkosti z toho, že člověk neposílá ani nedostává žádné zprávy, post-traumatickou textovou poruchou (post-traumatic text disorder) - fyzickými úrazy v souvislosti s psaním sms, jako je například narážení do předmětů, a pocitem skleslosti, pokud se nikdo neozývá; a nadměrným textováním (binge texting), psaním velkého množství zpráv kvůli získání pocitu sebeúcty mezi vrstevníky... (www.lidovky.cz)

kde jsou ty doby

kdy na otázku

"proč máš tak velký palec"

byla přirozená odpověď

"od předení"...


20 názorů

A.H.
14. 07. 2010
Dát tip
*

:) *

Edvin1
01. 07. 2010
Dát tip
Alešu, nechtěl jsem urážet dělnickou třídu. I když - po hospodách rostou spíš pupky a zadek se podezřele zmenšuje. moorgan: Nemaj oči, takže čím jich je víc, tím větší šance, že se některá strefí. (Dle stejného principu zde něteří tvůrci plodí svá díla literární.).

Toscana
01. 07. 2010
Dát tip
a co až znovu začnou doby druhu "od čeho máš takovej ukrutnej pysk?" :o)))) *t

moorgaan
01. 07. 2010
Dát tip
sak na co plytvani ? ... tech spermii je tam zbytecne moc i pres polovicni ubytek:-))..konec koncu - staci jedna jedina, kdyz se doplazi tam kam ma! :-))

Edvine, obávám se, že zadky rostou nejen u inteligence :o)

Edvin1
01. 07. 2010
Dát tip
Staré jako lidstvo samo - kostry středověkých rytířů prý mají značně delší pravou ruku (a balzamované žaludky velikosti pytle). Jinak: Babičko, proč máš tak velké zuby? A polská průpovídka na obranu holohlavých: "Na moudré hlavě se vlasy nedrží." A ještě: Kdesi zjistili poměřováním, že zadky současné evropské a severoamerické inteligence rostou. To vše si ovšem dovedeme racionálně vysvětlit. Ale v tomto případě se vědci ve svých názorech na příčinu rozcházejí: Počet spermií v ejakulátu Středoevropanů se prý za posledních asi 20 let zmenšil na méně než polovičku. dědEd přeje hezký den! :-O

aha...:o)

LadyLoba
01. 07. 2010
Dát tip
aleši - tys mě ještě neviděl, viď?

že to přehlídnou chlapi, to bych pochopil...:o)

LadyLoba
01. 07. 2010
Dát tip
ještě že je to o velkosti prstů -- já tam to t prvně přehlídla :-)

sepiolite
01. 07. 2010
Dát tip
jo takhle - tak jestli je to smsúzkost, tak už mlčim (ale chybí tam pak "s", takhle je to sadomasoúzkost, což ale taky néni vůbec špatný:))

prolog je přepsaná novinová zpráva, právě ta sms-úzkost se mi líbila :o)

sepiolite
01. 07. 2010
Dát tip
máš v prologu "smůzkostí":-) jinak jsem na tom nejdřív byla jako Ó

baaba
01. 07. 2010
Dát tip
:)

od předení byly spíš velké pysky! nebo aspoň ten spodní))

Ó
30. 06. 2010
Dát tip
...nejdřív jsem přečetl...úvaha o velikosti prsů...ty jsi to opravil, nebo mám taky nějakou poruchu?... a jak by jsi to pak definoval odborně....

Diana
30. 06. 2010
Dát tip
tak, tak :-)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru