Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlášení soutěže "Slovo má" - 11. kolo - červenec 2010

22. 07. 2010
0
9
1807
Autor
slovoma

11. kolo soutěže "Slovo má" - červenec 2010

Vyhlašuji výsledky dlouhodobé soutěže "Slovo má"  - 11. kolo – červenec 2010

 

 

1. místo - Norbert Amehr von Strudel

 

2. místo – VT Marvin

 

3. místo – Květoň Zahájský

 

Tyto tři úvodníky budou vyvěšeny na úvodní straně.. opět od třetího místa.  Hodnocení porotců pak najdete pod jednotlivými díly zveřejněnými ve sbírce - 10. kolo – duben

 

Vítězi  patří gratulace a tričko.

 

 

Uzávěrka dalšího kola je 30. září.

 

 

I tentokrát  Vám patří velká pochvala a můj dík… sešlo se opět 5 úvodníků, takže bylo co hodnotit. Budu doufat i nadále ve Vaší přízeň a chuť mít úvodník na úvodní stránce a třeba i vyhrát tričko..:-) Prosím tedy, zasílejte svoje soutěžní díla za další období přímo mně do zpráv nebo použijte odkazu na stránce vyhlášení (tj menu Soutěže - Slovo má).


9 názorů

I mně těší, že vyhrál evidentní krajan a navíc taky šlechtic. Herr von Strudel, herzlichsten Glückwunsch! Květoni, to víš, jen usilovnou prací a podkuřov áním porotě se může zadařit. A protože ani jedno není můj kap of tý, zvysoka na tuto soutěž ignoruji:-)) Marvinovi přát nebudu, má na víc. Až příště vyhraje, popřeju mu dvakrát.

Gratuluji vítězům (oběma) z celého srdce. Ale trička se jen tak nevzdám. Těšte se příště!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru