Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vulgarita na objednávku...v kostce(Blesková krychle)

04. 08. 2010
7
19
1801
Autor
Kiwagamo´ag

BLESKOVÁ KRYCHLE (2) !!! Nudíte se? Kupte si medvídka mývala… A nebo se zapojte do další neopakovatelné rychlé BLESKOVÉ KRYCHLE… Téma tentokrát dodal jeden dobře informovaný zdroj, který si nepřeje být jmenován A jaké to je téma? VULGARITA. Vymyslete nějakou originální nadávku, kletbu, nové sprosté slovo. Že to nejde jen tak s chladnou hlavou? Napište dopis svému největšímu nepříteli, svému neoblíbenému úředníkovi a prošpikujte ho vulgaritami. Třeba se zrovna vašemu výrazu podaří zlidovět… Takže forma: dopis Dopis je forma doporučená. nikoli povinná. Ovšem pokud budete chtít přihlásit do soutěže dílo v jiné formě, čeká vás negativní bonifikace, tedy odečtení tří tipů z celkového výsledku v době uzávěrky. Soutěžní dílo musí mít v názvu slovo "vulgarita" (aby to odradilo případné puritány od čtení), zveřejníte ho standardním způsobem (jako když vkládáte dílo bez soutěže) a avizo pro soutěž pošlete přímo mně (aleš-novák) . Vyhrává dílo s největším počtem tipů. Uzávěrka přihlašování děl a tipování do soutěže je ve středu 4.8. v 16:30 hodin. Vyhlášení výsledků následuje bezprostředně po uzávěrce. Tak do toho !!! Všechna soutěžní díla jsou krátkodobě uložena v klubu , který vidíte v záhlaví této upoutávky.

Nemohu Vás oslovit Vážený pane aleši-nováku.

Nevážím si Vás. Hlavně díky Vašim úvahám, se kterými se zde vystíráte, mi často smíchy praskne ču*ák. Třicet korun je třicet korun. Sám si to nezašiju!!

Dále Vás upozorňuji jako zapřísahlý nebigamista….že

Lehká holka není žádná slepice

 pro ni každej ču*ák je jitrnice.

To se ale hodně mejlí

Vždyť já na něm nemám špejli.

Dlouhej je jak z Prahy dálnice.

 

Lehká holka není žádná kačena

Říkala že libra ta je neměnná.

To se ale holka spletla

Do vzduchu jí libra vzlétla

Tahle bankovka je pro ni ztracená.

 

Lehká holka není žádná kráva

Když chce chlapům svoje tělo dává.

Po penězích nic jí není

Žádá jenom ukojení.

To je pro mě děsně dobrá zpráva.                          (Velmi dobrá zpráva 1984)

     Je k nevíře, že jsem se nechal vyprovokovat a odepsal na Váš apel. Snad právě proto, že i schizofrénní kolega se svou mrdbábou a mrddědkem inspiroval k vrcholnému veršovanému dílu „Vendu Sipku“. Vězte…

Byl jednou jeden mrddědek

Ten si nas*al do trenek.

Zbyla jen babička se svými vousy

Dědečka do krku trenkama rdousí.                        (Mrdbába, Venda Sipka  2008 ?)

Není jednoduché zaprodati se vulgarismům. Ale slova prostého (sprostého lidu), třeba jako mrdat-kývat, hýbat (v kontextu)-byla nahrazena jinými. Latinskými, odbornými …sami jsme si vytvořili sprostá slova a z nich vulgarismy. Potom jeden nad druhým ohrnujeme nos.

Jsem unavený tím, co je vhodné a co nevhodné. Co je sprosté a co ne. Někdy to společnost snese, někdy ne. Tedy  vypijte si průjem (Franta Cimbálník 1983) se svou soutěží.Tady na Písmák.cz se vše hlídá. Budu pro výstrahu možná i vymazán.

Jistě už spíte, tedy s pozdravem dobré zas ráno se loučím. Jděte s tím vším do mrdele.

                                                                                                                                                                  KWG


19 názorů

..ráda bych si to poslechla..ale nejde mi to tu rozbalit..si mi už něco posílala ale nějak se mi to nepodařilo..:)

Já jsem to jedno ostré slovíčko před pár dny pozměnil na penis..a rozhodl jsem se ve svém kytarovém returnu hrát i tohle. A vůbec se s kytarou hodně vracím do osmdesátých let své písničkářské tvorby. Už mě to tolik nebolí, rád si zavzpomínám.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..fakt dobrá zpráva..:)))

Prošvihla...ale docela to bylo dilema něco napsat či nenapsat.Do soutěží už tady nelezu ani je nehodnotím tipy. Ale tahle soutěž vznikla nejspíš po mé připomínce o chybějících kategoriích. Tak jsem cítil povinnost.Ď. za návštěvu

Arlea689
22. 08. 2010
Dát tip
Hadrycuckykurvapísekelement! Takový pěkný téma jsem prošvihla...

Bíša
05. 08. 2010
Dát tip
t.

už aby ta soutěž skončila..chjo:)

Takové boční náměstíčko minutku od zámku v Pardubicích.

Jiří, teďka doděláváme projekt. Máme ho tento pátek odevzdat. Příští týden jdu ješte v pondělí a v úterý do práce, pak dovolená do konce srpna. Příhrádek? Kde to je? Trochu hodně jsem vám s Vénou záviděl, jak jste se tam bez stresu aktívního účastníka naparovali! Zdar a sílu! J.Š.

Je tomu tak.A stojí pěkně za hovno (myslím že tady pod tou prasárnou můžu klít).Co ty na ten Příhrádek??Koukej odpovědět, lajdáku.Jo a rozjel? A co bych jako měl jinak dělat napodzim na Slam poetry. Diváka??

No, hlavně, že jsme tuhletu "sipkovinu" dali ve zdraví do kupy. Ty ses nějak rozjel s letošním létem, básníku. Včera jsem tě chtěl vylákat na jedno, ale asi máš odpolední tenhle týden, není-liž pravda? Zdar a sílu! J.š.

Whitesnake
04. 08. 2010
Dát tip
čurák ti praská často, jak ho pak zase dáváš dohromady? Zastávárna?

Aleši, soutež mimo běžné soutěže...dokud bude u té ohavnosti uvedený klub, zůstane to tu stát. Štěpo (i ostatním)...ten druhý verš si pamatuješ lépe ty, ten poslední zase já. Uvědomuju si, že rozhořčení babičky by nebylo tak ukrutné, kdyby šlo jen o zradu svěrače. Myšlenka autorova byla hlubší. Zdar a sílu.

Byl jednou jeden mrdděděk, a ten místo mrd*ní, nasral si do trenek, zbyla jen mrdbába se svými vousy, dědka teď trenkama do krku rdousí. Tak si myslím, že tohleto se možná trochu víc blíží originálu Vendy Sipky, do mrdele! Zdar a sílu všem! J.Š.

POCHVALA ZA "DO MRDELE"... jestli je to mimo soutěž, tak si to z klubu vyhoď sám :o)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..do mrdele je nádherný novitvar..:))))..seč dobrej..:))))

Toscana
04. 08. 2010
Dát tip
Kristapááááánajááána!!! :o))) (odcházím se pýřit za roh) *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru