Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

koncert dvou opravdu zajímavých českých kapel! už zítra!

09. 08. 2010
1
7
1682
Autor
pole

sundays on clarendon road (http://www.clarendonroad.cz, myspace.com/sundaysonclarendonroad) je pražské duo, které se topí v melancholii, hraje si k tomu na kytaru a pomáhá si elektronickým ťukáním. Hraje už dva roky, pomáhalo na autorských čteních a koncertovalo v mnoha pražských klubech, v Nodu i na sedmičce před kanadskými DD/MM/YYYY, v červenci představilo song Saturdays na radiu Beat. Teď kluci dotočili klip k novému songu Comprehension Check, který budou v Chapeau Rouge předstaovat!

steakhouse orchestra (http://www.myspace.com/steakhouseorchestra) je v současné době osmičlenná česko-izraelsko-francouzská mafie, která nevinným občany usurpuje kombinací rocku, jazzu, klasiky a elektroniky. Milují Jaga Jazzist, Efterklang a Arcade Fire. Právě se vrátili z intenzivního soustředění, kde si připravili dvě nové pecky a natočili minialbum, které bude co nevidět k dostání na internetu!

Tahle akce mladých spřátelených kapel má ukázat plody jejich poslední práce a zároveň to bude rozloučení se zpěvákem obou formací, Jonášem Zbořilem. Takhle je uvidíte zas až za rok! Jde o jedinečnou příležitost, kterou si nesmí nikdo nechat ujít!

I Chapeau má svou mafii. Jejich kápo povídal, že když přijde málo lidí, všechny hudebníky odkrouhnou! Nesmíte nást v tom nechat!

 

10. 8. 19.45 chapeau rouge (jakubská 2, praha 1) SUNDAYS ON CLARENDON ROAD & STEAKHOUSE ORCHESTRA: bye bye, come back!


7 názorů

ať se vydaří*

-dík, nestíhám to, ale děkuju za pozvánku*

Zaprděnec
10. 08. 2010
Dát tip
toby znamenalo jít mezi lidi, což si nemůžu dovolit

???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru