Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

part1

01. 10. 2010
36
19
3167

 

 

Moje milá mě vzala na loď, na módní přehlídku s následnou vypíječkou, a dorazili jsme trochu pozdě, usadili nás do první řady a buchty kolem defilovaly v kabátkách, šatech, a ve spodním prádle, točily se kolem nás ve vzdálenosti několika decimetrů, úplně jsem viděl jak se jim v kalhotkách rýsují kundičky, a přemýšlel jsem kdo asi prcá tuhle a kdo támhletu, protože jinak to byla strašná nuda a neohrabanost a vykloktaný úsměvy.. a já se těšil až bude po všem a dáme si nějakej chlast, a ty si civěla víc na mě než na přehlídku a žárlila jako prase. Všude byli „slavní“ a prachatí a televizní ksichty a kožený ksichty a rybí pohledy, a tamhle byla basiková i s dcerama dohajzlu, a támhle byl světoznámej neurochirurg s obličejem jako laskavá žába, zíral, a v kapse si mnul ptáka. Prostě děsivá sebranka, která měla víc sprostoty než ostatní a nízkýho výhledu, asi tak na špičku svýho kokota, víc štěstí, co já kurva vím? bylo mi z nich na blití, nic z jejich bezstarostných, paranoidních živůtků mě nebralo, cítil jsem úzkost a zároveň mi byli lhostejní.. konečně bylo po všem, vzteklé blesky fotoaparátů, šel jsem ke stolu s pitím, popadl jsem dvě sklenice a vyšel s tebou na příď, kde si kouřila. popíjel jsem a dostával se do pohody, odešla si pro něco na zub, pozoroval jsem tě v tom navoněným hnilobným akváriu, vypadalo to,  že je ti tam skvěle, trousilas profesionálně lživé úsměvy kolem a pak ses podívala na mě a úsměv ti stekl do Vltavy. vrátila ses s krevetama, sdělil jsem ti co si o tý šaškárně myslím, prohlásilas, že jsem negativní a odtančila si pro tatarák, chytl jsem tě za ruku: „už bych šel drahá  né né, ještě deset patnáct minut,  ještě puding!“ řekla jsi. Vstal jsem a šel do píči.

Vzbudil mě tvůj obličej těsně vedle mýho ve 4.45, bylas opilá a smrděla si syrovým masem. „di do hajzlu, chci spát.“ poradil jsem ti. Prohlásilas že se takhle hnusně chovám, když vidím něčí úspěch, když vidím někoho, kdo to opravdu někam dotáhl, a že ze mě mluví závist, posadil jsem se na posteli a jednu ti šlehl, joj, přes tvůj chlastem změklej výraz přeletěl mrak jak stín tajfunu, vyběhla si z pokoje: „sračko sračko ubohá ukňouraná!“ volalas a mě přeskočilo /nikdy mě nebuďte k ránu pachem syrovýho masa/  a hnal tě před sebou chodbou a chtěl tě nakopnout do zadku, ale tys na poslední chvíli zabouchla dveře a já je nakop, uslyšel prasknutí a chytl se za nárt.. dveře se znovu rozlítly a ty si s jekotem vběhla dovnitř. "Dádo já nevidím! mám přes oko černej pruh, nemůžu se ani namalovat!„Kurva drahoušku, pojď sem..“ oko  vypadalo v pořádku. „Olí doháje, já mám zase nohu v trapu!“ ukázal jsem ji natékající haksnu, sáhla na to, sykl jsem kurva, kurva.. „Dádo musíš do nemocnice! vem si tágo do Bulovky, tam jsou dobří!“ „Hovno, zavolám si áro!“ vytočil jsem 155 a sdělil paní svoje trable. „za patnáct minut!“ řekla mi. A pak jsme tam seděli mlčky na posteli, jednooká a jednonohý, zatracení veteráni z pátýho, a čekali jsme na sanitku...


19 názorů

Being: nevtírej se blbečku

Being
20. 03. 2011
Dát tip
Zajímavá kategorie.. jaksi si troufám tvrdit, že pokračování je v nedohlednu

ruprecht
23. 12. 2010
Dát tip
*

Armand
15. 10. 2010
Dát tip
cože? noťas do knajpy?! respekt. ale je to humus. a nejhorší je to v kavárnách. vybaví se mi vždycky ten záběr lidí napojených na kompy, hadičkama s bledýma ksichtama osvětlenýma tím obrazovkovým modrým světlem z klipu Do the evolution. teď to vídívám i na místech, kde se lidi normálně bavili nebo popíjeli kávu a četli si nebo se dívali kolem. http://www.youtube.com/watch?v=84-PMKUp-fc&ob=av2e Jinak k textu: "Vstal jsem a šel do píči." To oceňuju. A konec je stylovka :) *

asi jsem se tomu neměla smát,ale ten závěr mne fakt rozesmál...***

Impresse
02. 10. 2010
Dát tip
*

Metta
01. 10. 2010
Dát tip
sis, jak mozes jednu slehnot zensky...to nerozdejcham ale aj mezi takovouhle sebrankou se najde skoro vzdycky minimalne jedna neztracena, pro kterou by byla tvoje pritomnost ci pokec zivou vodou jo a *

dadadik
01. 10. 2010
Dát tip
*

.... pěkně sprostý teda, ale Jirka ví, kde má jeho fotr skovanej klíček vod knihovny, kde si jeho táta skovává knížky pro dospělý. Už jsme četli třeba Zběsilej život od Pasolinniho. Hustý! Myslíme, že todle je moc dobře napsaný a že se tomu dá rozumět, taky chápeme autora....v televizi taky bejvaj ty příšerný párty a tak, samý prominenti, vá aj pí...my na to serem. tipujeme a těšíme se, jak to bude dál. Jirka, Zbynďa, Mirek, Vašek a Franta.

BigBivoj
01. 10. 2010
Dát tip
zhltnul jedním dechem *

foto
01. 10. 2010
Dát tip
i próze nezapřeš básníka... píšeš syrově a přesto s poetickými obraty, dílko nepostrádá nadhled a je vykresleno osobním prožitkem. Těším se na pokračování! I.

filemon
01. 10. 2010
Dát tip
Dobre sa to čítalo. Tip

selviskhed
01. 10. 2010
Dát tip
<„di do hajzlu, chci spát.“ poradil jsem ti.> *

Norsko 1
01. 10. 2010
Dát tip
sádru!*

Bíša
01. 10. 2010
Dát tip
*

jH
01. 10. 2010
Dát tip
zároveň s touhle vtipnou vzpomínkou si dovolim citovat Olgu a Fejsbůůk: Olga Path Štiplová: aha. Doprdele. Molnar v nemocnici. Ze vzteku z me osoby kopnul do neceho a noha se zlamala. ty naše malá selebryto :)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru