Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hymen je názor

26. 10. 2010
6
5
2994
Autor
Movsar

Hymen je názor

Hymen je stav mysli. Více, než si myslíte, řekl by rychlokvaška z plakátu. Cynik by doplnil, že je to prkennost. S tím by určitě nesouhlasil básník. Gynekolog by se držel latinské definice.

A tak mě napadá, že hymen je především názor.

 

Antidepresivum

Zpráva z tisku říká, že ruští narkomani si oblíbili antidepresivum Coaxil. Aplikován nitrožilně v obřích dávkách prý zahání opiátové absťáky. Příměsi léku takto aplikovaného ale způsobují rozsáhlé gangrény končetin.

Zprávu dokládají videozáběry z moskevské kliniky: felčar, s vědecky zvrhlým nadšením prvních anatomů, poklepává kovovým nástrojem na obnaženou pažní kost sténajícího nešťastníka. Kov cinká o kost.

Z okna pátého patra nebe se naklání Bohumil Hrabal a říká: Dubenko, ten svět, jde z něj na mě depréze.

 

Fantomasův smích

Miluji Fantomasův smích, řekla dívenka a sejmula masku: Ha-ha-ha-ha...    


5 názorů

unisex
21. 10. 2016
Dát tip
a?

pěkné

fantomaska se mi líbí :o)

Lakrov
26. 10. 2010
Dát tip
Je to zajímavé seskupení informací; přehledným slohem a korektním jazykem podané tři zprávy, tři kousky mozaiky. To, že nepoznám, co ta mozaika zobrazuje nebo cíl, k němuž směřuje, je možná moje chyba. Vysvětlení se třeba objeví později :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru