Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mistr jatek

27. 10. 2010
4
5
2534
Autor
Movsar

Přijatý učeň Matthew Barneyho z cyklu Cremaster 3 měl vadnou nosní přepážku a neměl štěstí na mistra. Náš učeň měl vadného mistra a příliš krátkou uzdičku. http://www.cremaster.net/crem3.htm#Characters

Provoz horažďovických jatek začíná v pět ráno. Pětsetpadesát kusů vepřového, polední pauza na svačinu a kolem třiceti kusů hovězího do dvou hodin, kdy se provoz zastavuje. Doba do svačiny je plná křiku, bzučení elektrického proudu a krve. Doba po svačině je plná zoufalého bučení, zápasů o život a proudů krve. To vše zvládá několik učňů s noži, dva imbecilní pomahači a mistr jatek.

Padlo několik set zvířat, blížilo se poledne, nastal čas svačiny. Do místnosti lemované plechovými skříňkami a dřevěnými lavicemi určené učňům k odpočinku přišel nečekaně mistr. "Pocem pazdráte," chytil jednoho z učňů za límec a lomcoval jím. "Sundavej ty kalhoty," zařval na učně, kterému živou barvu dodávaly jen šmouhy krve zaschlé na obličeji. Kostkované kalhoty se svezly k špinavé zemi. Mistr poklekl a začal nervóznímu mladíkovi sát penis. Co viděli učni sedící okolo na lavicích byla mastná hlava mistra, jeho knír splývající s ochlupením kamaráda, prsty zabořené do hýždí. Mistr cítil podtlakem se zvětšující kus masa v ústech a zrychlil pohyby hlavy.

Učeň najednou sykl a z úst mistra jatek se vyvalil proud krve, tentýž proud, který se valí z otevřených hrdel býků a krav. Byl leden a v chladu místnosti od zkrvaveného penisu stoupala pára.


5 názorů

Movsar
02. 11. 2010
Dát tip
Díky, Klíči, za tvůrčí čtení. Začal jsem přemýšlet nad tím, která pozice, jak naznačuješ, je více ponižující, a přestože jsem muž a rozhodně se nepovažuju za asexuála, nějak to neumím rozKLÍČovat. Jinak pro zajímavost: s člověkem, který se dlouho živil jako mistr jatek jsem se seznámil a tak jsem měl určité reálie.

Movsar
27. 10. 2010
Dát tip
M: díky za připomínky. K těm přesahům, možná budu fantazírovat (ostatně dozvím se to až z případné odpovědi: "člověk neví, co řekl, dokud nezná odpověď druhého"), ale napadá mě: ze zvířat teče ta samá krev, která teče z lidí, stejně jako i učeň cítil bolest, cítí ji zabíjená prasata, sexuální ponížení učně není větší než sexuální ponížení za nohu visících býků. jsme si se zvířaty natolik podobní, že už by ksakru mělo tohle všechno skončit, nebo se vše omezit (zlevńování masa mě rozčiluje). a pak potřeba bizarelie, od jistých dob se koloem nás neděje a chybí nám to: žádné průvody flagelantů či dětské křížové výpravy, jak připomíná v jednom eseji S.Komárek.

jH
27. 10. 2010
Dát tip
přiznávám, že sem dílo nečet, ale tip minimálně za ten link, co to je probůh za úleťárnu? :)

Max Hutar
26. 10. 2010
Dát tip
To je ta civilnost, která Měrkovi chybí. Ale stále příliš etudové, miniaturní, hříčkovité, nějaký přesah by nebyl? Jedná se přece o literaturu a ne video Lady Gaga.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru