Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Maličko jsem zhub

20. 11. 2010
16
43
2089
Autor
Kiwagamo´ag

Trochu mi ubyla kila

maličko jsem zhub

Můžeš si gratulovat milá

to je otravou z tvých hub

Ta tvoje smaženice stála mě pár kil

dva dny jsem blil


43 názorů

avox
30. 05. 2011
Dát tip
cheche... jiný návod na hubnutí bys neporadil? Mně přijde vytrvalé dvoudenní blití drastičtější než cvičení :-))) */

Díky.

Ferry
19. 01. 2011
Dát tip
Tak jsem si početla a závidím zhubnutí bez drastického cvičení a jiného tejrání. Taková malá nevolnost - a jaký efekt - a ZADARMO. I forma potěšila...

Garay
22. 11. 2010
Dát tip
:))) A já mám chuť dneska přepadnout ledničku.

Skoro jak Maryša, ....akorát to kafe je jiné. Zdar a sílu J.V.! J.Š.

koloušek
21. 11. 2010
Dát tip
Když nějakou dietu, tak jedině tuhletu.T*

Nichollee
21. 11. 2010
Dát tip
:-D

..no právě..:o)))))))))))

Děkuji všem za zastavení. Je to sice blbina...ale co se ode mě dá čekat jiného, že?

Toscana
21. 11. 2010
Dát tip
to jsi dopadl ještě dobře, když jsi JEN dva dny házel tyčky... mohls skončit v pařátech černejch havranů... :o))) *t

javavia
20. 11. 2010
Dát tip
hlavně když to nedopadlo hůř.-)

Kastel
20. 11. 2010
Dát tip
:o)

..nj...))))))))))))))

Honzyk
20. 11. 2010
Dát tip
...cela tyDDD

:)))))))))))))))))))..honzyk mi taky ale nechtělo se mi přemýšlet...))

Honzyk
20. 11. 2010
Dát tip
...kurnik, uz slovo moderna je mi protivny az na pudu...DD

..no..já kdysi chlastala denně a tvrdé ale dostala jsem se z toho..a sama...) ..je fakt..že se mi líp píše když cucám víno..druhý den však nenapíšu ani čárku...)) ..kiw..se můžeme na modernu vykašlat...))

Honzyk
20. 11. 2010
Dát tip
...ja si myslim teda, at si kazdej, kdyz chce, hejcka navyk svuj a druhymu do toho nekeca...kdyz ten navyk neublizuje tem vokolo nebo nekomu jinymu, kazdyho vec - ja treba chlastal dost, ted vubec, zhub jsem tak akorat, no ale chlast nezatracuju : znal jsem treba akademickou malirku, ta parila silene, ale ty krasny vobrazy...! no, mam dva doma, dala mi je , upila se , a to vylozene, k smrti- ale buhvi, esi by bez chlastu tak nadherne malovala, ale stejne, i kdyz me sralo, jak se nici, kecat ji do toho a furt : zkusil jsem parkrat, nic, bez odezvy..., K nicemu, sama musela chtit - nechtit...

Máme svoje návyky, už asi nebudeme supermoderní, což?

..taky chlastám..a pak jsem unavená...)) ..jj..to mu syn taky říkal..že po extázi myslím..je střízlivěni desetkrát horší než po alkoholu..tak to děkuji...))

Petr Janda přiznal, že po užití "drog" to bylo velmi slabé...myšleno pro tvorbu. Určitě drogy člověka podrží při bdění, výsledek využití této anomálie je fatální.Abnormální únava, vyžití všehokoli.Já jsem jen alkoholik.

..no..prý jseo po nich skvělé nápady...)) ..já mimo trávy drogy nikdy nezkusila..tak klid...))

Lysohlávky se nadají namedikovat. Mají proměnlivou účinnost...a vřele nedoporučuji.

Honzyk
20. 11. 2010
Dát tip
sepot, ty si dej kafe a staci..))

:))))))))))))))))))))))) ..tu je živo...)) ..honzyk,..syn děl..že lysohlávky jsou fajn.. ..nerostou náhodou v zimě..neno tak něco? ..já bych vyzkoušela ale mám strach předávkovat...))

Já jsem našel prospěšné připomínky, synku, ale že jsi nevycválaný oř ti nepřináší na oblibě. A pokud potřebuješ alternicky, což víme že ano, tak si hrej. Je to tvůj boj. Kritizuj a chval si z alternicků svá díla, posílej si tipy...já ti stále radím pohodln=é boty. Tvé názory nejsou od věci, jen jsou plné namyšlenosti a sprostoty. Na to, abys byl sakrkastický jako já ještě nemáš věk...nebo úrověň. A nepovažuji to za ztracený čas, jen mi nesedí ta napjatá atmosféra.Máš padesát kilo a desítky dioptrie? Jezinka s těmito hendikepy je králem písničkářských pódií. Možná čaj pro dobrou náladu, nebo ty boty. Potřebuješ si vyprášit pytel?? To jsem na tebe hnusnej, viď!

Honzyk
20. 11. 2010
Dát tip
...a macha rukama, VT marvin....se podivej, jak ti znovu pisu, co mas na sporaku, ergo na svy strance, ty. Bud tak laskav. No, zadna slava, ale rozumy rozdavas jak Velmistr...

Milí "kamarádi" a VT Marvine. Děkuji za návštěvu, zastavení, připomínky. Pro VT M. Opravdu jsem se nenadřel, nevím kolik škopků to bylo...čas tak třicet vteřin z prvotního rýmu. A věřím, že ti že ti to drhne. Je to rozházené pro čtení, přijď si poslechnout až to bude na živo! A originalita...je to právě ta lehoučká záležitost. Ty se tu promenáduješ a kazíš lidem náladu. Kup si nové boty, jak jsem doporuči...večer. Nebudou tě tlačit, rád si v nich vyrazíš ven za holkama a nebudeš tady prudit.

médea
20. 11. 2010
Dát tip
;) jednou jsme byli na houbách a po návratu nás nečekaně navštívila kámoška, a prý "já ti pomůžu je očistit" a pak říká: "ten je nepoživatelný, ten taky, ten taky ..." asi tak

blbjenka
20. 11. 2010
Dát tip
já bych nebyla tak přísná jako Márví, na zdejší blbůstky průměrné. ale to, co dělá zdejší blbůstkové experty expertama je, že jdou k pointě rychle a úderně. todle je poněkud ulepené. ale 3.B to fakt ne, klidně prvák na střední :))

Honzyk
20. 11. 2010
Dát tip
ente, lysohlávky jsou všude jakoby vyžraný, nekecám - muj kámoš je taková svině(ale stejně ho mám rád), že má svý místa, chodí na ně a pak sušený prodává v pytlíčkách na čaíček - nevim za kolik ale, já nikdy nic nekoupil vod něj teda....ale letos prej nejsou a nejsou...já jsem se jima sjel jednou, udělal jsem tady doma u mě mejdan, ale jedinej výsledek : potkal jsem venku, kam jsme pak vyrazili, taxikáře od nás z baráku, něco sem mu řek, von mi dal facku a utek domu....takže vim, že jsem měl po lys. takovej až dřevěnej xicht. nic víc, nic míň.,.-..

enthroper
20. 11. 2010
Dát tip
pár těch hub přiložit k výtisku básně prosím

Honzyk
20. 11. 2010
Dát tip
....krása....takové.....snivé....***

..smíchu není nikdy dost..:))

Mám pocit, že Marvina zase tlačí boty. Boty se hochu kupují večer.Přeju ti mnoho kilometrů bez nehody.S přivlastňovacími zájmeny souhlasím, dalo by se něco vypustit. Jinak nesouhlasím. Rychlý, Novotný Vimmer,Černoch, Holzmann,Nekuda,Lábus,Kaiser....někdy je to hodně "blbé", a lidi se smějí. To proto, že chtějí.

:))))))))))))))))))))) ..proboha!!!!! ..doufám že si vymýšlíš..to by ses nam za chvíli ztratil.:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru