Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SUPERJEŽIŠ

21. 12. 2010
4
61
3191

Pozor! Keďže všetky súčasné písmácke súťaže sú úplne impotentné, stupídne a nezaujímavé, rozhodli sme sa vyhlásiť novú, lepšiu a inteligentnejšiu súťaž "SUPERJEŽIŠ". Téma prvého kola bude, vzhľadom k tomu, že sa blížia vianoce, nanajvýš aktuálna a to:

 

SOSUE

 

Podmienky:

Súťažné dielo musí byť o tom, čo je v zadaní, opakujem to, lebo písmáci sú obzvlášť nechápaví.

Do názvu napíšte: SOSUE - SUPERJEŽIŠ a pošlite mi avízo. MNE pošlite avízo. Snáď sa chápeme.

Uzávierka je 23.12. o 23:59:59.

Každý kto napíše "romantické" dielo dostane ban na písmák tak na dva roky.

O výsledkoch môže rozhodnúť porota, ktorá zostáva zatiaľ v anonymite, ak sa jej bude chcieť.

 

Lovu zdar!


61 názorů

AH: Nebudeš veriť, ale najprv bola vymyslená súťaž, až tesne pred vyhlásením som si povedal, že z toho spravím aj paródiu na jednu inú, zaniknutú písmácku súťaž.

A.H.
25. 12. 2010
Dát tip
Je těžké vymyslet něco originálního, že?

F.L.Vděk
24. 12. 2010
Dát tip
Objevil jsem včera v noci, ale přispěju aspoň mimo soutěž.

FAE BOMB
23. 12. 2010
Dát tip
Pomerančová, co to teda je? (avi)

FAE BOMB
23. 12. 2010
Dát tip
Chroust: A co to teda je?

FAE BOMB
23. 12. 2010
Dát tip
Sosua je město v Dominikánské republice. Vaše díla by měla být věnována tomuto městu, tedy Sosue... Trošku mě mrzí, že autor není eurovlastenec a nezvolil nějaké evropské město.

nevím o čem mluvíš a ani už to snad vědět nechci. Jdu na běžky.

Jachula
23. 12. 2010
Dát tip
Marvin: Samozřejmě to se soutěží nesouvisí. Někdy mi chybí správný nadhled a zabředávám do problému moc do hloubky, kašli na to. Ať soutěží takových i jim podobných a je parodizujících i parodizujících jejich parodie je víc, aspoň máme o čem přemýtat. Hezký vánoce.

nerozhoduju, jen říkám svůj názor.

jejdavilda
23. 12. 2010
Dát tip
Narobte si děcka a přejdou Vás myšlenky na debilní hádky

někdy vznikne kvalitní parodie, někdy jen trapná napodobenina...

Používa, ale ja som tak nejak myslel, že tu ide o to, či tá paródia nie je tak trochu stupídna. Lebo nielen kvalitné paródie vznikajú.

Jachula
23. 12. 2010
Dát tip
Marvin: Nevím v čem si protiřečím, ale přijde mi, že mě chytáš za slovo. A navíc jsem nic špatného na tvojí snahu pořádat soutěž neřekl. Jen jsem kritizoval název, který je tím prvním, s čím se případný uchazeč a potencionální soutěžící setká. Mě například, i když to je vedlejší, hned odradil. Jsou lidi, kteří mají jiný názor a já jim to nevyvracím, jen říkám co si myslím.

raja
23. 12. 2010
Dát tip
ježiš, já nemám zabalený dárky!

Marvin: To bola presne rovnaká reakcia, ako keď si niekto dá dielo do arény, a keď ho niekto skritizuje, tak sa bráni, že ho nepochopili.

Jachula
23. 12. 2010
Dát tip
No nejde snad ani tak o soutěž samotnou jako spíš o ten dementní název. Neoriginální, kýčovitej, a pěkně blbě vykonstruhovanej. A jestli nemám pravdu, že ten to nakonec všechno pohřbil. Organizace dobrá. Původní název parodizující jednu televizní soutěž, kterou považuji už z hlediska moderátorského umu za ryzí amatérštinu, pozbyl svého původně míněného významu a musel přijít někdo s ještě stupidnějším názvem, což už tu asi bylo řečeno. Za *superježíše* (název) musím dát ale palec nahoru, alespoň má vtip.

Si to vystihol, Ede, tá (seba)kritika je výborná. (áno, ja viem, že si to pôvodne myslel ako iróniu)

blbjenka
22. 12. 2010
Dát tip
tak ono by teoreticky bolo možné - ale na to by musel mít někdo koule. a autoritu. bohužel tu panuje demokracie ve špatném smyslu toho slova. a co sleduješ touhle rádobysrandou netuším, ale užij si to, když tě to baví.

blbjenka: Ale to máš pravdu, že by písmák mal spĺňať nejaké kritériá. Bohužiaľ nie je možné svojvoľne blokovať užívateľov, že. Marvin: "Ne, s alternickem se bavím, protože tohle nepatří na hlavní stránku." - a to už prečo? Je to súťaž, rovnako ako hordy ďalších, ktoré sa tu uverejňujú. V čom je horšia ako talentmalária?

blbjenka
22. 12. 2010
Dát tip
hele brouku, já mám zasejc ideu, že celej písmák by mal spĺňať isté kritériá kvality, ale jednak neexistuje způsob jak to zařídit a jednak až to začnu vykřikovat na náměstí a pořádat protestní akce, budu aspoň vědět, že působím jako zakomplexovaná trapka, který někdo šlápnul na kuří oko, takže se uklidni a rači mazej balit dárky, ať to stihneš :)

nafoukanost? vystupovanie poroty, keď im bolo vytknuté, že si neprávom uzurpovali mená a výzor niektorých cele... známych osobností. Odfláknuté to bolo tým, že viac času a úsilia sa venovalo výrobe grafiky, a "vtipných" hlášok, než mechanizmom, ktoré by zabránili tomu, čo sa nakoniec stalo. Prečo by malo byť niečo profi? Ja mám tak nejak ideu, že dlhodobá súťaž so slovom písmák v názve by mala spĺňať isté kritériá kvality aj organizačne a nie vyvolávať v ľuďoch akurát tak znechutenie hneď od svojho vyhlásenia. Ale inak nič proti, aspoň to tvorcovia skúsili v tejto podobe a zistili, že to je hovadina. :) S alternickom sa bavíš, lebo musíš mať vždy posledné slovo. blbjenka: narozdiel od písmáckej superstar som nemal ambíciu zúčastniť sa tejto súťaže

blbjenka
22. 12. 2010
Dát tip
říká ten, co se přihlásil a nevybrali ho, nemýlím-li se. legrační :))

Ja ti ani neviem marvin... totálnou amatérskosťou, odfláknutím, zbytočnou nafúkanosťou (to všetko usporiadatelia). A o dielach s ich autormi už ani nemusím hovoriť.

ja by som sa pýtal: ako to, že na tento server môžu ľudia zodpovední za talentmaláriu? ;)

to oni taky...:o)

můžou sem i američani, myslím :o)

nečti, piš :o)

Zu: gůgli.)

Whitesnake
22. 12. 2010
Dát tip
Takhle to dopadne, že když si český server pustí k tělu "slovačiska-šaleňaka" :-)

Zuzulinka
22. 12. 2010
Dát tip
co to je sosue?

jdu do toho :o)

Konečně nějaká soutěž...

BigBivoj
22. 12. 2010
Dát tip
proboha

Norsko 1
22. 12. 2010
Dát tip
superjéžiš. aššurballit či dajaký inší slovák

moorgaan
21. 12. 2010
Dát tip
boha jeho!..ozaj?

no, teraz mi v poľsku stavajú sochu najväčšiu na svete, tak až ju dokončia, môžeš sa ísť pozrieť ;)

moorgaan
21. 12. 2010
Dát tip
Jééžiškriste...kterýpak vy ste?...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru