Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Život v lásce

15. 12. 1999
0
0
1140
Autor
zámek

... ano, i já jsem tak trochu bohém.
Ale dnes vím, že i tento způsob života dá se vésti správným směrem.

Já objevil jsem zahradu, v níž svobodně a bez pout, mohu se radovat ze života. A moře, moře jsem objevil, na kterém kamkoli mohu obráti svou loď, aniž bál bych se bouří, aniž bál bych se, že se ztratím. A pak, když cenu svou má slza, šrám i pot, s vědomím toho, že vše, co jest, současně jest i vhod, mohu se měnit s tím, co přijímám a navždy zůstat, když rozdám víc, než mám.
zámek
18. 01. 2000
Dát tip
milá Bibšo,

... zatím z obavy o lásku, kterou nechci ztratit, neboť se díky ní mění pohled na svět, se příliš málo otvírám ... bojím se .... nejprve je třeba lásce zbudovat pevné základy , neboť : čím silnější jsou kořeny, tím pevnější může býti strom ... a až kořeny lásky budou schopny živit samotný lásky strom ... už mě nikdo nezastaví ... rozdám se

Bibša
20. 12. 1999
Dát tip
Kde je cesta do té zahrady, cizinče, prozraď, kudy? Kde jsou přístavy těch moří, námořníče, nebázlivně, netaj!!! Přece se v lásce nechceš utápět sám? Když člověk miluje a je milovách, chtěl by stejné štěstí pro všechny své blízské ... nebo ne? Hezky jsi to napsal. Dojal jsi Bibšu :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru