Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Renegate

10. 01. 2011
4
14
3116
Autor
LadyLoba

mini, renegate = zrádce, odpadlík, odrodilec

Chci napsat báseň
Pro všechny zrádce a odpadlíky
Chci jim za to, že jsou,
Že nesou svůj úděl
V života mozaice vyslovit
Veliké a upřímné díky


- - -

Yanni – Renegate
http://www.youtube.com/watch?v=9HGw2EDNQQk

Who am I?
http://www.youtube.com/watch?v=CINLONC97as

Jesus Christ Superstar - Heaven On Their Minds
http://www.youtube.com/watch?v=krx_H_VC8B4


14 názorů

Fabet Anal
10. 01. 2011
Dát tip
Tak to je docela morbidní.

Hrušková
10. 01. 2011
Dát tip
*

moorgaan
10. 01. 2011
Dát tip
..kdyz nekliknu na ty odkazy pod tvymi versi prijdu o neco?

nostalgik
10. 01. 2011
Dát tip
Nejsem zrádce ani odpadlík.. napíšeš báseň i pro mě..? :o)

LadyLoba
10. 01. 2011
Dát tip
Honzyku - ok :-) - díky

Honzyk
10. 01. 2011
Dát tip
...a co ma bejt? Chces? Napis! Ze chces, to pro me neznamena vubec nic.

LadyLoba
10. 01. 2011
Dát tip
Fëanor - zkus rozvinout víc - proč ti to zabilo - je tam jen prehozený slovosled - vadilo mi "V mozaice života" - tak jsem to prohodila - prostě takhle mi to znělo líp ... i když dost neobvykle a díky - konstruktivní kritiku beru - ale když mi někdo po x-té napíše "nudilo mě to" a já čtu zatím mezi řádky "nepochopil sem to" - tak mě to fakt neba(ví) ... rozvíjet se chci, ale ne směrem každého samozvaného kritika - snažit se vyhovět všem nebo většině - to by znamenalo začít psát básně alá "Vašek a Eva"

Fëanor
10. 01. 2011
Dát tip
LadyLobo, POZOR! Agresivní postoj vůči kritice a kritikům, je nejtěžší omyl, kterého se můžeš dopustit. Pokud neměli pravdu, tak přece tím lépe, a proč jim za to nadávat? Ale pokud pravdu měli, a Ty je od sebe odeženeš, zůstaneš na to sama, bez možnosti reflexe a růstu, a to je pro autora PEKLO! -- Pro mne tu slibně se rozjíždějící hříčku zcela zabilo toto: "V života mozaice"

LadyLoba
10. 01. 2011
Dát tip
hm a pochopils vůbec, že můj koment byla ironie? když už píšeš, že máš rád iróniu ;-D a zatím nic nezpůsobilo, že bych ráda četla tvé komentáře, která jsou jen suchá konstatování - pokud vím, zatím se ti líbila jen jedna moje báseň a zrovna ta, o ktorej ja sama nemám nejvalnější mínění - ale napsala jsem ji, jak jsem ji napsala, protože byla určena pro klub "ROMANTIK" - prostě za účelem napsat "slaďárnu" - jetsli máš rád sladkosti - tak jdi raději mlsta jinde - imho normální člověk ochutná jednou- dvakrát - zjistí, že mu to už nechutná a prostě už tam neleze - tak nevím proč pořád lezeš ke mně, když se ti tady nelíbí - to Tě opravdu baví zabíjet svůj volný čas negacemi ?

LadyLoba
10. 01. 2011
Dát tip
:-) děkuji za tvůj "drahý" komentář (drahý je přece opak lacného) ;-D - opravdu díky, už vím, že umíš psát a číst písmenka. A fakt bych chtěla vědět, co znamená pro tebe "zajímavý nápad" - zatím bych řekla, že tvé komenty jsou podle mně bezduché a bez nápadu - možno jen sbíráš počet kritik ... tak si to užij, člověče

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru