Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

v pasti

14. 01. 2011
8
6
1012

ešte nie sme v pasci kým sme ĺúbení Živé kvety - S Magorom

Vůbec si nevzpomínám, že bych kdy byla na něco ve svém životě pyšná. Snad jen na rodiče, a to až jsem dospěla. Potkala jsem tolik lidí, co měli doma peklo nebo neměli domov vůbec žádný.

První a nejspíš navždy poslední pýchu jsem pocítila, když jsem si přečetla tebou darovaná veršovaná vyznání. Od těch dnů byla jsem si jistá, že co vidím ve tvých očích, JE láska. Dmula jsem se pýchou, že jsem milovaná tou po všech stránkách nejnádhernější bytostí na světě. Tak ráda bych bývala chodila od člověka k člověku a všem se pochlubila, že právě TY mě…!

Ještě že jsi to nedovolila. Co bych jim dnes řekla?

Nemilovaná v pasti…


6 názorů

Alegna
17. 01. 2011
Dát tip
napsané upřímně T* Mají pravdu, jsi plná citu, umíš ho dávat, na to buď pyšná, určitě je někde někdo jiný, kdo jej potřebuje

dadadik
15. 01. 2011
Dát tip
to je tak s každou láskou v zásadě....a že jich může být za život...neber to tak fatálně život je taky rozmanitost, věř...teď ji nevidíš ale uvidíš :)

Hrušková
15. 01. 2011
Dát tip
*

..myslím..že máš být na co pyšná!!!! ..proč se sakra pořád tak podceňuješ????????

Aviem
14. 01. 2011
Dát tip
".. A jestli jsi miloval někdy ženu nebo zemi, prožil jsi výjimečné štěstí, a umřeš-li potom, to už není důležité.." E.H.

sharik
14. 01. 2011
Dát tip
chtěl jsem napsat, že podobnejch miniatur jsem tu viděl až moc, ale ten konec je jinej, než u většiny. I když to vlastně neni nijak originální, vlastně se mi to docela líbí..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru