Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak kouřit zadarmo a ještě ušetřit...

22. 01. 2011
7
12
1893
Autor
FAE BOMB

 

 

Kouření je hnusný zlozvyk a kuřáky bych nejradši postřílel. Co však dělat, když je to prozatím legální? Alespoň vám tedy poradím, jak kouřit prakticky zadarmo.

Určitě pijete čaj. Použitý sáček, tak jako každý "slušný člověk", vyhodíte. Jaká to však škoda! Onen pytlík použijte vícekrát. Zkrátka tak dlouho, dokud bude ještě barvit vodu. Pak jej odložte do vhodné nádoby na vašem radiátoru. Třeba do nějakého pekáče, či co. Až bude oněch pytlíků hodně, část z nich naházejte do hrnce s vařící vodou a dostanete, kupodivu, čaj. S ostatními pytlíky naložte obdobně. Do každého dalšího čaje pak dejte zhruba dvojnásobek repřevařených pytlíků, až nakonec dáte všechno. Poté, co je i z kila pytlíků jen sotva litr velmi slabého čaje, tak pytlíky rozstřihněte, obsah vysypte do hrnce s vodou a důkladně převařte. Nyní už nepitelnou, slabě obarvenou vodu přes cedník vylejte a vycezený čaj usušte. Získáte tak zcela neutrální hmotu, která nebude mít prakticky žádné vlastnostli, krom schopnosti hořet.

Poté si dojděte do prodejny se zahrádkářskými potřebami. Kupte si zde pesticid. Ano, zní to strašidelně, to uznávám. Vy však nekoupíte ledajaký. Váš pesticid bude fungovat na bázi nikotinu. Vyrábí se pravděpodobně tak, že se vezme odpad z výroby cigaret a vyvaří se ve vodě. Roztok se následně zahustí, tedy zkoncentrákuje. Před standardním použitím se naopak rozředí. Působí pak hlavně proti kousavým škůdcům.

A teď už asi tušíte, kam mířím. Postřik proti "americkému broukovi" si naředíte na vámi preferovanou koncentraci. Poté do roztoku vsypete sušený supervyluhovaný čaj. Necháte nacucat, zcedíte, usušíte. Pak tímto tabákovým čajem plníte dutinky, či ručně rolujete do papírků. V papírcích prokouříte denně řádově desetihaléře. Pokud je i tato částka pro vás příliš vysoká, kupte si fajfku.

Takže abychom to shrnuli... Plastový sud s pesticidem stojí málo a vydrží vám na celý život. Fajfku si budete přát k Vánocům. Zanedbám-li počáteční náklady, tak kouříte zcela zdarma a ještě hodně peněz ušetříte za opakovaně použitý čaj!

 

 

 


12 názorů

Andre
26. 01. 2011
Dát tip
V tom případě oceňuji otevřenost tvých názorů, ačkoliv jsem sám kuřák. Zkus tedy ty dva pohledy prolnout. :-)

FAE BOMB
24. 01. 2011
Dát tip
Mám chorobnou potřebu se neustále proti někomu vymezovat. V obecné rovině s kouřením souhlasit nemůžu. Až budu obhajovat kouření jako významný přínos do státní kasy, postřílim nekuřáky... :-))

Andre
24. 01. 2011
Dát tip
Návod pěkný, vyjma toho "kuřáky bych nejradši postřílel", to moc nechápu. :-)

FAE BOMB
22. 01. 2011
Dát tip
Strýček FAE BOMB z pušky pálí, kuřáci se v krvi válí... Skolím řadu jejich těl, a pošlu je do pekel!

FAE BOMB
22. 01. 2011
Dát tip
Strýček FAE BOMB z pušky pálí, kuřáci se v krvi válí... Skolím řadu jejich těl, a pošlu je do pekel!

koloušek
22. 01. 2011
Dát tip
Dobrý návod, ale já jsem pro to střílení, je to rychlejší. Co na tom, že to není legální, ty si poradíš. Střílej, střílej, ať už brzy zhynou všichni smradi drzí, otravují tady vzduch, kdo má čichat hnusný puch!T*

FAE BOMB
22. 01. 2011
Dát tip
Vši: Děkuji za návštěvu. Neumíte-li kouřit, naučte se to. Ostatně, myslíte si, že oni hnusní kuřáci kouří zcela bezdůvodně a žádný prospěch z toho nemají? Omyl! Oni kouří, protože je to pro ně i za drahé peníze užitečné! Naučte se kouřit a poznejte výhody, které to přináší! Diana: Děkuji za zeptání. Sám mnohdy kopíruju a neptám se. Klidně jim to pošli... :-)

..nj..když já nepiju čaj.:)))

Hergot, já snad znova začnu. ((-:

Diana
22. 01. 2011
Dát tip
Hahaha, SUPER!!! Jestli tohle ty zkoncentrákovaný smrdutce neodradí, tak už asi nic.(A pokud si spletou pesticid, taky dobře ;-)) Smím to poslat k potěše několika známým? Prosím! ***********

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru