Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Usáma bin Ládin

25. 01. 2011
7
15
1853
Autor
FAE BOMB

 

 

Usáma bin Ládin

 

Co mám doma ve skříni,

chlubit se vám nemíním...

Bývá mi však do breku,

spát v chemickém obleku!!!

 

 

 

 


15 názorů

FAE BOMB
26. 01. 2011
Dát tip
Rodina nic neví, přesto brečí. Kanystr s chloracetonfenonem totiž moc netěsní. Slzotvorná bojová látka částečně uniká. Chci si ke své zemjance přistavit balkón. Pak to dám tam...

koloušek
25. 01. 2011
Dát tip
Co je v skříni Ládina, ví jen jeho rodina, to se ještě nabrečí, až vyhyne po meči, než obleček vysleče, vždycky předem ......T*

MEOTAR
25. 01. 2011
Dát tip
hehe

Zde podrýval auto-ryty korytářů nepokrytě zarytý rytec.

FAE BOMB
25. 01. 2011
Dát tip
Kanónem na zajíce je slabý, preferuju atomovky. To má zajíc fakt už asi problém... Partyzánskej boj uznávám také. Asymetrická válka je nepochybně efektivní, nikoliv však proti zajícům. Tito jsou vyznavači odlišného náboženství, pročež preferují vlastní smrt. Asi by bylo dobré je infiltrovat propagátory geneticky modifikované mrkvičky, pročež oni zemřou...

někdo bude rýt na záchodě, někdo na pišsoáru...

To nemůžeš hned s kanónem na zajíce. Já bych navrhoval partyzánský boj. Dokonce mám pocit, že už začal, nezávisle na nás dvou. To si musíš přečíst. http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=376492 ((-: Chtěl jsem nakreslit útrpný úsměv, ale umím jenom tento.

FAE BOMB
25. 01. 2011
Dát tip
Literárně-koncentrační tábor? Vyrývat své básně do záchodové stěny manikůrou nepoznamenaným kouskem nehtu? Ano! Toto mučednictví jsem ochoten podstoupit v zájmu píšícího lidu! Snad za svoje přesvědčení zaplatím daň nejvyšší... Vstanou však noví literáti a ti budou psát dále! Na všech stěnách, na všech nárožích!!! Vidím to jak dnes... Každý člověk, bez rozdílu pohlaví, věku, vzdělání či literárního vyznání, bude moci psát, co se mu zlíbí. Zlo v podobě volných veršů bude s konečnou platností poraženo a již nebude žádného pseudobásníka, který by zlotřile kvalitní umění prznil!!!

Bombarďáku, je hezké, že ses tak zdravě rozparádil, ale je ti jasné, že tohle prohlášení je něco podobného, jako by ses dobrovolně přihlásil do koncentračního tábora?

FAE BOMB
25. 01. 2011
Dát tip
Souhlas s Květoněm! Naše práce je nedoceněná, takže vyhlásíme stávku a na protest budem psát jenom volný verše. Současný, literárně nespravedlivý systém nepřežije! Volnoveršíčkáři si tu vytvořili zločineckou organizaci a tipujou se navzájem. Nám, poctivejm autorům, pouze čtou naše díla, dobře se bavěj' a vůbec je netipujou! Pozdvihněme z bláta náš rudý prápor, jakkoliv pošlapaný a poplivaný, a zlomme bič našich židopoetických tyranů!!!

Volným veršům zmar!

Prosecký
25. 01. 2011
Dát tip
Tak v chemickém obleku jsem spal několikrát. Na vojně. myslím tím celotělní oblek ADAM. je to výborná dieta. Vypotíte asi 15 litrů tekutin za den.

sharik
25. 01. 2011
Dát tip
:D :D...vic rikat netreba :))

FAE BOMB
25. 01. 2011
Dát tip
Děkuji Chemickému Alímu Novákovi, že tyto informace nešíří. Něco o tom však ví. Veškerý materiál totiž od Američanů osobně přebíral. Je jen škoda, že si neschoval účtenky...

neprozradím!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru