Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ZDOH na Dubině 2011 aneb báseň na pět slov

01. 03. 2011
1
10
2087

Vysvětlivky: ZDOH = Zimní Dubinské Olympijské Hry Dubina = chatová osada (SOÚO) na Orlici před Hradcem Králové SOÚO = Spojené Osady Údolí Orlice, místní název canoe = čti [kenjú] Werbung = reklama (německy)

Po osadě kočka běží

hledá kde jí canoe leží

Ceník Werbung huláká

číču panák přiláká

pod nohama listí chrastí

žaloudeček huba mastí.

 

26.2.2011 – Orlice osada Dubina


10 názorů

Štírka
13. 03. 2011
Dát tip
Štěpo, tentokrát jsem byla bohužel na jiném místě... tak napiš, jak bylo... Zdravím i Kiw a omlouvám se, ač je to více má škoda :-)

Ano Inko, akce samotná vypadala a nakonec i byla velmi slibná: soutěže na břehu řeky, lyže,hod pukem, psí spřežení....., v hospě pak pojídání salámu, pivní štafeta, recitace básní na pět slov. Inko, jenom připomínám: Prázdnota, oblastní kolo Východočeské Porty v Pardubicích, 5.3.2011 od 11 hodin dopoledne. Pošlu ti odkaz,ale někam se mi zatoulala tvoje e-mailová adresa.Kdyžtak pošli na zprávy písmáka zde. Zdar a sílu! Jirka Š.

Štírka
03. 03. 2011
Dát tip
... akce samotná takto vypadá slibně :-)

Ale, to víš Tangento, čekal jsem, že se ozve po dlouhé době nějakej ten vševěd-papouch nebo jiný písmácký odborný samozvaný kritik. Ale je to jen jejich věc. Mně je to fuk. Jinak děkuji za ohlasy. Zdar a sílu! Jirka Š. Jinak ptákovina tohle dílku jistě je velká, ale byla vybrána do osadní kroniky. Takže aspoň něco. Zdar! J.Š.

http://www.zkratky.cz/wtf/13183

Děkuji každému, kdo došel až k tomuto mému dílku zrozenému okamžikem. Jenom těch kritik jsem se moc nedočkal. Ani těch vážných, ani těch nevážných. Ale přesto děkuji bezpocitově i Tangentě i za těch pár milých zkratek a vzpomínek. bezpocitově: co to znamená to wtf? Zdar a sílu! Jirka Š.

wtf

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru