Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pár chitrých nápadů pro dobré ogárky a robky!

11. 03. 2011
3
2
1988

Tož kurva, ogáři a robky! Bo su roba svinsky vypasená, tož mam svinsky vypasený aji mozek a vypasený mozek produkuje čupr gut nápady,  které nikeho jiného nenapadnó, kurva! A bo těch nápadů uš mám svinsky moc, tož sa s vámi podělím, ať sa máte takik tak dobře jako já!

Nápat číslo jedna - polifka zadarmiko

Nedávniko su visledovala, že dyž svinsky mrzne, tož v Olmiku červený kříš udělá taků akcu, navaři sa gulášofka a pak sa zadarmiko servýruje  šantusum. Običejný člojek, dyž bi sa scel zadarmiko nažrať, tož bi to asi udělal tak, že bi sa viválel v psich guvnech, abi smrděl jak šantus, a pak bi šel na žebrotu, stůpl si do fronty a dostal bi jednu misku polifky. Kurva! Já to vykómala čuprově a mnohem lip, kurva! Jak tamti šantusové fasuji polifku, tož oni si ju nosijó do parku a tam to dlabó na lavičkách. Já si tam dycky stůpnu za strom a jak jeden za druhím de, tož je ze zálohi beru nohó od stola přes kefy, posílám je do limbu, beru ty polifky a přelévám to do bandasky, kurva! Opčas aji ščipnu nějaký svetr šantusáckí nebo kabát, dyž tim moc nehíbajó ty muňky, kurva! Za dvacet minut mám bandasku plnů a k tomu pitel čupr gut hadřisek! To su samyca dobrá, což?


Nápat číslo dje - Vifikundace na guvna

Tož určitě to znáte. Bóráte si to mněstem do putyky a najednó svinsky silná přirodní potřeba. Každý normální ogárek a robka by sa zastavil, stáhnul tepláky a visral sa mezi trabanty nebo do poštovni schránky nejbliši. Kurva! Taková stráta času jako! Já mám na totok porychtung. Na teplákách su si rostřihla sicnu, opšila to, vznikla taká chlopeň, do ni su zašila magnety, co mi sinátor přinesl ze školi, kurva, sů tam dva a dva, nahuře a dole a heski to drží. Tož a od tej chlopně mam provázek heski nahoru přes rameno a do ruky. Funguje to tak, že dyž du a najednó potřebuji srat, tož enem zatáhnu, magnety povolí, chlopeň sa otevře a já seru, seru až sa dobře viseru a nemusím kvoli temu zastavovať, seru pjekně za chůze jako kobyla nebo krava. Stydět sa neni potřeba, robki, dyť aji ty zviřata mají rycóry fort enem venku a seró kde sa jim zasce, kurva, tož a člojek je takik zviře, nemosi sa dělat, kurva! Dyž pak doseru, provázek zase pjekně pustim, chlopeň sa vráti sa puvidni misto, magnety zacvaknů a je to. Ryť pak vitřu až dondu domu.

Nápat číslo třy - Švýcarská noha od stola

Eslik ste jako já majitelem nohy od stola, tož určitě výte, jak je to kurva čupr gut nástroj prvotřidni na šecko možné. Tchyni tim uspite, starému srovnáte ty záda, dveře otevřete do sednice, dyž sa zabůchnó, lůpežníky otstraníte citlivě a tak dále. Tož ale málokdo vý, že noha od stola sa dá svinsky dobře vilepšiť jako! Napříklat dolu jak sa to drží je dobré namontovať otvírák na pivasy, kurva, vite jak je to užitečné? Čupr gut je takik dyž sa to omotá celé ostnatým drátem, to je pak dobře učinkuje na jetnamce a černokulki, ale zasik je to na piču na tchyňu, bo bi takik nemosel bit duchot, kurva. k zahozeni takik neni vilepčeni spočývajici v tem, ža sa k temu přindá řetizek od vany a tim sa to přikurtuje k hóznám, takže dyž sa svinsky ožerete a razite dom jak hovado, tož nohu nide nezapomenete, noha šůruje pjekěn vedle vas po zemi a po vistřizlivěni sa po ni nide nemosite scháňat. Fajnšmekři šikovni možů nohu od stolu podélně rozříznůt, vydlabat a našrůbovat k temu panty a malů petličku, donitř sa následně može dát třeba mesr na velké hospocké bitky nebo flaša rumajzlu na ty nejhorši časy, kurva. Tož a ten nejlepči zlepšovák su si nechala na konec. Dyž sa do nohy vyvrtá dira řácky hluboká, rosšíří sa, tož sa donitř možů nasypať olověné guličky a noha je pak těšká jak bohaty duchodce. Dyž sa to pak zatmeli a zadělá, kurva, tož to máte taků pádnů palicu, že by sa z teho jeden zesral! Tim dyž vemete obtížnů černů hubu přes kefu, tož ji z ušadel vistřikne mozek jak krůpový prýt, kurva! Tož tak!

Důfám, že sa vám moje nápady lýbý a přinesů vám hodně užitku, kurva!


2 názory

bestye
12. 03. 2011
Dát tip
líbí a jak :c) a zdravím myslivca Luboša a moc pláču, že už dlouho nic nenapsal ;c)*

..jj..líbí..seš nejlepší široko..daleko..)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru