Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O láskách 3

12. 03. 2011
7
3
1704

Jestliže ve víně je pravda, nebylo dneska té pravdy už dost? Rozpouštím srdce v alkoholové vaně, taje jak kostka ledu pod jazykem, kterým jsem tebe nikdy nemohla okusit.

 

Kdyby se dala duše jednoduše hodit do pračky, vypraly by se všechny ošklivé temné skvrny…sedím, zírám do prázdna. Matně otáčím hodinovými ručičkami o pár let vzad, vzápětí vpřed…snad o den dva. Lásky jsou mžitky před očima, prostě nám mizí. Vytrácí se, pláčou jak sněhové vločky sevřené v dlani.

 

Tajně milujeme nedosažitelné, toužíme po těch, kteří nás stále odmítají. Bouráme hráze, pálíme mosty. Jsme zoufalí či směšní, jsme loutkou vlastních chtíčů. Jsme pavoukem, pavučinou i lapenou mouchou.


3 názory

větroplach
26. 06. 2011
Dát tip
*

no jo,presne tak to je:D... veď najsladšie ovocie býva to,čo sa nám odopiera...alebo nie?-možno, keď ho konečne dostaneme,tak zistíme,že zase za tak veľa nestálo ;) *T

blbka
12. 03. 2011
Dát tip
U žen je to normální. Už dáááávno kdosi chytřejší než já napsal: "Ženy neví, co chtějí. A nedají pokoj dokud to nedostanou!" Ještě, že to je. Jinak by všichni na Zemi byli jednoho pohlaví.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru