Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

neuvěřitelná úvaha

16. 03. 2011
8
8
2643
Autor
aleš-novák

na zoofila

se proměnil

v ovci


8 názorů

Toscana
02. 05. 2011
Dát tip
na zoofila? kolikátého a kterého to je? (kalendářní určení mě fakt napadlo jako první, asi abych ten den radši nevylézala z baráku) :o) *t

aha, takže to, co je u někoho úchylka, je u jiného běžnou pracovní náplní...hmm :o) ale jinak to chápeš správně: ta gramatika je schválně zvolená "na Štěpána" a "v ovci", aby aspoň nějaký náznak dvojsmyslu zůstal :o)

Edvin1
18. 03. 2011
Dát tip
Nerozumím gramatice tohoto prohlášení. NA zoofila? To je jako "na svatého Štěpána"? Nebo: "Jak na zootechnika" atp? Navíc: Zoofilie je pouze sklon. Pohlavní styk se zvířetem se označuje jako... (viz níže) Z pracovního posudku zootechnika: "Soudruh J.N. pracuje v našem JZD od roku 1961. Své pracovní povinnosti vykonává svědomitě. Zasloužil se o popularizaci myšlenky kolektivního hospodaření mimo jiné tím, že jeho svěřenkyně, ovce Sodomie, vyhrála v mnoha tuzemských i mezinárodních soutěžích jak kvalitou a bohatostí vlny, tak svým vzhledem..."

MKbaby
16. 03. 2011
Dát tip
Zákopčaník říkal, že nejtepleji bylo v oslu. Nebo v Oslu? *

ArnieR
16. 03. 2011
Dát tip
To je teda humus.:D

kdyby to nezkusil, nezjistí to nikdy...:o)

baaba
16. 03. 2011
Dát tip
...svoji orintaci zjistil docela pozdě :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru