Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Návštěva u rodičů

19. 03. 2011
5
30
2661
Autor
FAE BOMB

 

 

 

Návštěva u rodičů

 

 

Stavil jsem se za našimi,

bydlí poblíž Fukušimy...

Víte, jak se tvářili?

Štěstím přímo zářili!

 

 

 

 


30 názorů

FAE BOMB
02. 04. 2011
Dát tip
Lybii do toho vůbec netahej. Celá válka je tam vo tom, že pár zhulenejch teroristů střílí naprázdno do vzduchu a Amíkům to slouží jako důvod pro zabíjení civilistů. Jestli mi to lenost dovolí, tak vo těch pravejch příčinách války možná něco napíšu...

FAE BOMB
01. 04. 2011
Dát tip
To mám pochopitelně v úmyslu. Zbraně hromadnýho ničení bez jakejchkoliv srandiček. Chci, abyste všichni věděli, jak umřete!

FAE BOMB
31. 03. 2011
Dát tip
Pohádka ve který se používaj' atomový zbraně... To bych si teda hrozně rád přečet'. Zabít draka z druhýho konce zeměkoule strategickou raketou s vícenásobnou manévrující hlavicí je docela frajeřina.

FAE BOMB
30. 03. 2011
Dát tip
TO: Prostě napiš něco vo atomovkách, pokusim se napsat něco lepšího... :-)

FAE BOMB
29. 03. 2011
Dát tip
TO: Chystám se vo atomu něco napsat. Jdeš do toho taky? Potřebuju totiž pořádně vyhecovat. Jinak to totiž nebude ani do zimy...

Marlav
26. 03. 2011
Dát tip
ani vtipný ani silný říkání slůvek prostonahých...:-((((

FAE BOMB
21. 03. 2011
Dát tip
Jseš znalec atomu? Skoro bych předpokládal, že určitý informace máš, když si z toho děláš srandu taky. Ponechme tedy civilisty v jejich neinformovaném strachu, my vo tom víme svoje!

Lucie-at
20. 03. 2011
Dát tip
:D verše debilní ale pointa v pohodě takže ok. peace

Diana
20. 03. 2011
Dát tip
Prostě nedokážu brát s humorem desetitisíce mrtvých, pohřešovaných, zraněných, hladových, zoufalství rozbitých rodin a co to všechno obnáší. Bylo by mi líto i masakru zvířat, natož lidí. Vtípky se dobře dělají na dálku a v bezpečí - to není žádné hrdinství. A klidně si o mně všichni myslete, že jsem suchar! Všechno má své meze!

FAE BOMB
19. 03. 2011
Dát tip
Já to řikal, už tam vlítli. Museli to udělat hned, protože jinak by se mohlo ukázat, že ty boje byly fakt zastavený. Tak teď už to máš i v novinách a nemusíš nikoho litovat...

a mne je luto vsetkych tych ludi co ziju v sračkach a noviny o nich nepisu..

FAE BOMB
19. 03. 2011
Dát tip
Božena: Mě je spíš líto těch černochů v tý Africe. Přestože Kaddáfí určitě přestane lítat a jeho pozemní jednotky budou bojovat spíš v sebeobraně, tak to tam Amíci stejně všechno preventivně rozmlátěj'.

ved ja netocakavam koniec sveta, mne sa to zda dost zle aj tak.

FAE BOMB
19. 03. 2011
Dát tip
Božena: A jak by to podle tebe mělo skončit? Neřízenou štěpnou reakcí? Hlasitě se směji. Nikdy nedosáhneš replikačního koefifientu >1. Akorát se to může trošku přetopit, ale to záleží hlavně na typu reaktoru. TO: Jak si z tak strašlivě vážný věci můžeš dělat legraci?! Fuck ušima... Styď se! :-)))

podla mna je rozdiel v čase, od černobylu uz nejaky ten cas ubehol, A Fukusima je aktualna hrozba a jeden nevie ako to skonci.

FAE BOMB
19. 03. 2011
Dát tip
Fukušima je proti Černobylu hodně slabej čajíček. Je to jen nafouknutá mediální bublina. Hodně testovacích jadernejch výbuchů způsobilo daleko větší zamoření. Mám na mysli hlavně třífázový zbraně, t.j. s pláštěm z vochuzenýho uranu. Váš outlocit proto příliš nechápu...

sharik
19. 03. 2011
Dát tip
to je docela drsny. ale nevim nevim, jestli je vtipny, delat si z toho prdel tak rychle, zatim ta situace v Japonsku neni moc vesela..

jen jestli to bylo štěstím...jaký má takové manželství poločas rozpadu? tip ti nedám, půjde na charitu.

Sice si koleduješ, ale nelze pořád jen plakat, že. Z Černobylu si taky děláme srandu bez uzardění, a to nám bouchnul za humny.

to je na hrane.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru