Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Set of Sun

31. 03. 2011
6
13
1455

in English...

Before Sunrise I´ve stolen The soul Of myself So I´m just Laughing in the Dark And I am Blind to My Prayers Sunrise The Sun came to my lost World Loneliness what´s Cut in two So I have Two parts (of) Nothing After Sunrise Some sleep helped recharge Batteries And I can Smile more To Myself Or to you? That is A question Before Sunset I can´t start New Life (of) Freedom But I can Make trash Of yours Don´t you trust me? would You Bet?

13 názorů

palino8
26. 09. 2011
Dát tip
mráz po chrbte... netrashuj, prosím :) *

ďakujem... ako tak na to spätne pozerám, máš pravdu... Sunrise (či sunrice ako to volajú Indonézania? :)) je asi najlepšia

orbital
11. 08. 2011
Dát tip
konec je na můj vkus už vyhrocený, ale když je člověk nešťastný, tak dělá různé věci... chápu... jinak moc vydařené dílko! část "Sunrise" je výborná! ***

Háber
25. 07. 2011
Dát tip
ouvá * to je super **********

dík, chalani... ja dúfam, že sa teraz po Indonézii dostanem zase aj do nálady tvoriť niečo písomné :) /som na 3 týždne v Indonézii/ :)

super! po delsi dobe dilko skvostne, libilo. a te anglicke nalade rozumim a vim, ze kdyz to prijde... takhle me to bralo pri pobytu v Irsku a neslo odolat ;-)

Háber
31. 03. 2011
Dát tip
čau bei * fajn fajn *

heh, to vieš, anglická nálada občas sadne na kde-koho a včera v noci to bolo anglické...

heh, to vieš, anglická nálada občas sadne na kde-koho a včera v noci to bolo anglické...

Norsko 1
31. 03. 2011
Dát tip
takové anglické. slovensky to nejde? ani piesmačik ti nie je dosť dobrý?

sorry, občas príde aj taká mood a basta :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru