Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ubližování bližnímu

26. 04. 2011
4
9
1659
Autor
FAE BOMB

 

 

Nemocí dnešní doby je nuda. Jak však nudu překonat? Způsobů je mnoho. Můžete sportovat, pěstovat koníčky, procházet se přírodou. Toto vše je ovšem namáhavé. Poradím vám tedy, jak se bezpracně zabavit. Zdrojem vašeho obveselení se mohou stát nejrůznější kanadské žertíky. Pokud vám však na to vaše oběť přijde, pravděpodobně vám namlátí. Proto je u všech diverzních akcí nezbytné maximální utajení.

Na následující věc jsem nepřišel sám, ale řekl mi to jeden důvěryhodný člověk. Jeho otec tak trošku chlastal. Manželka dotyčného mu jeho pohodičku záviděla. Víte, co mu provedla? Začala mu do jídla přimíchávat kudzu, bylinný to extrakt z jakési kytky. Tato léčivka totiž, mimo jiné, snižuje chuť na alkohol. Chlápkovi do několika týdnů přestaly lihové nápoje chutnat a proto chlastat přestal. Kvůli své zlé manželce tak ztratil smysl života. Ona manželka se pravděpodobně chechtá ještě dneska...


9 názorů

FAE BOMB
27. 04. 2011
Dát tip
Přesně tak. Do "blbůstek" se to ale taky moc nehodí, tak jsem do zaškatulkoval takhle...

StvN
27. 04. 2011
Dát tip
Ze jednim z velkych problemu je nuda, to je dobry postreh. Druha pulka uvahu spis zabiji, nez aby ji nejak rozvijela. Ma to byt spis asi jenom vtipek.

FAE BOMB
26. 04. 2011
Dát tip
Další zajímavé info zde: http://www.osel.cz/index.php?clanek=5055 Roste to prej jako plevel a zničit se to prakticky nedá... Pampeliškový víno je údajně nejlepší až po několika letech, ale to by mě na tu dobu museli zavřít do nějaký nealkomorny. Slušnej výsledek by ale měl bejt po pár měsících. Já to zřejmě budu mít i dřív, páč jsem nesehnal vinný kvasinky, tak jsem do toho narval kvasinky pivní. To jsou holky šikovný, který za práci vzít uměj'. Jestli to vyjde, tak klidně pošlu vzorek... :-)

Diana
26. 04. 2011
Dát tip
A kdy to bude k ochutnání??? Kudzu do toho, doufám, nemícháš! :))

FAE BOMB
26. 04. 2011
Dát tip
Děkuji za přečtení. Fakt jsem si to nevymyslel. Řikal mi to vysokoškolsky vzdělanej chlápek středního věku, tedy osoba, která obvykle nemá potřebu lhát. Jinak jsem si to samozřejmě vygooglil a zde http://www.lekarna.cz/kudzu-vytazek-z-korene-kudzu-cps-60/ se píše, že se to dá míchat přímo do chlastu a ubližuje to taky. Dočasně to ale funguje pozitivně. Má to bránit vodbourávání alkoholu, takže se nakalíte levnějc. Zákeřný je to v tom, že vám ten chlast za určitej čas přestane chutnat... :-( P.S.: Dal jsem kvasit pampelišky. Zatim toho mám 25 litrů... :-)))

Okamžitě prozraď botanický název a vyjmenuj všechny přirozené škůdce toho šmejdu.

Diana
26. 04. 2011
Dát tip
To je FAKT, bombičko??? No to by byla BOMBA! Jak to, že o tom nevědí protichlastací léčebny? Dávám tip, ale jestli zjistím, že "kudza" je bluff, zas to ho seberu ;-)

:o))..potvora!

že by se kudzovice nedala přepálit do poživatelné (a opojné) konzistence?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru