Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

přísloví trochu jinak (23)

23. 05. 2011
10
13
2238
Autor
aleš-novák

platí i na

facebooku

že sdílená starost

je poloviční?


13 názorů

A.H.
25. 05. 2011
Dát tip
Co je facebook? :D Té manii jsem zaplaťbůh nepropadl.

avox
24. 05. 2011
Dát tip
jejej, to bych se tam měla jít podívat, jestli na mé stránce neskotačí nějaký fešný dědula :-)) Nojo, heslo, to bude problém, já jsem si stránku neuložila :-((

To je báječné téma! Podobně jako Avox jsem si založil účet, abych mohl pokecat s jedním chlápkem, kterej se na Písmáku vyskytuje už jenom ojediněle, zato na Gesicht Buchu je pečenej vařenej. Už po čtrnácti dnech se mi po odkliknutí ikonky s uloženou stránkou (kdo si má furt ta hesla pamatovat, že) objevil profil nějaké mladé slečny s přezdívkou Peťulinka Bambulinka69. Systém mi nějakým záhadným způsobem přidělil její stránku a sám se přihlašoval jejím heslem. Fakt, nekecám. Od té doby se díky Fejsbůčku báječně bavím. Už mám hromady pozvánek na mejdany, několik nabídek na doučování a celou řadu fotek odvážně odhalených mládenců, kteří by se mnou chtěli mít sex. Jenom se děsím toho, co se děje na profilu Květoň Zahájský. Heslo k němu jsem samozřejmě zapomněl.

MKbaby
24. 05. 2011
Dát tip
Já ksichtoknihu taky nepoužívám, neb netuším, proč bych ji používat měl...

Toscana
24. 05. 2011
Dát tip
Já bych řekla, že je násobená, pokud tam mezi přáteli máš jen opravdové přátele, což ne u každého na FB platí, někdo je "lovec", co se tzv. "přátelí" doslova s každým, kdo má do zadele otvor... :o)) *t Diana: nemyslím, že by to bylo až tak riskantní, pokud ti někdo, kdo už to tam zná, pomůže s tím, aby sis dobře zabezpečila soukromí. avox: pokud máš na FB profil, tak všechno, co se ti na něm děje, ti pak chodí jako hláška na mail - zrušit ten profil jde snadno - v nastavení nahoře vpravo, je tam i nápověda, takže není problém si zjistit jak na to. Nicméně pokud máš na profilu živo, tak to pak nechci vidět ten tvůj zahlcený mail... :o))))

avox
23. 05. 2011
Dát tip
jsem tam nebo ne? Jednou jsem tam chtěla nakouknout, bez přihlášení tam nic moc vidět nebylo, tak jsem se přihlásila,usoudila jsem, že je to pro mne nezajímavé, jenže už jsem nedokázala účet zrušit. Od té doby jsem tam nebyla, takže mi vlastně jedna starost přibyla... */

Diana
23. 05. 2011
Dát tip
Se mnou tři. Je to prý z řady důvodů riskantní :-( Jen bych si troufla odhadnout, že starost, sdílená na facebooku, se může stát starostí mnohonásobnou.

gabi
23. 05. 2011
Dát tip
aleši, tak so mnou si dva FAE BOMB kecal, ja nie

FAE BOMB
23. 05. 2011
Dát tip
Vlastně tak trošku kecám. Před pár dněma jsem si to založil kvůli kámošce. Zatim mě ale nezařadila mezi přátele...

jsme dva.

FAE BOMB
23. 05. 2011
Dát tip
Jsem asi jedinej, kdo nepoužívá facebook, takže netušim... :-)

8hanka
23. 05. 2011
Dát tip
ano, najma s priatelmi, ktori su priatelmi aj v realnom zivote:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru