Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak napsat dobrí pamflet

16. 06. 2011
14
31
3009

 

Co je to vlastně ten pamflet, ptají se v duchu někteří, co to nevjedí.

A hnet sem tu já, Růženka, abisem vám to visfětlila a poradila, jak správně psát.

Tak. Pamflet vznikne tím, že se pjekně naserete. Nejvíce se  používá f politice a není divu, páč politika nasere i mírního beránka. Je to takoví dožraní, nebo vísměšní literární dílo,  jakože hanopis,  kterí poukazuje na něčí chibi, nebo kulišárni co má za lubem a nemusí mít nějakou extra hodnotu, co se tíče kfaliti. Ofšem, pokut si dá pamfletista záležet, je to pak lahůtka, všichni se chechtají a říkají si, táááák, tu to máš ti chitráku, to sem zvědaví, co teť budeš dělat.

Pak se nafštěvujou, volají si, píšou mejly a mluví o tom a všichni se zlomislně chechtají a čekají, co ten, komu bil pamflet určen, teť na to řekne.

Lidi sou uš takoví, co si budeme povídat, že ano.

Pamfletista bi mjel bít chitrí člověk, abi místo pamfletu nenapsal nějakou chujovinu, co místo pobavit, vjetšinu lidi spíš nasere a ti si řeknou, jéééžišmááária, to je ale debil!

Mimo to, vás takoví rípání může lechce přivést za katr, nebo připravit o vaši chitrou hlavičku.

Ale nelekejte se, f dnešní době a v naších geografických šířkách se uš většinou za pamfleti nepopravuje, aspoň ne veřejně. Spíš vám může hrozit, že se sfím hanopisem popravíte sám.

 

A teť. Sme na literárním serveru, gde chodí lidi, kteří k smrti rádi píšou ptákovini. Baví je to nejvíc ze fšeho, lecgdi dokonce víc neš sex.

No, to bi bilo dost divní, dibi se sem tam, takoví pamflet neobjevil, nemislíte?

Ptáte se proč?

Protože literáti, ať uš dobří, nebo špatní, sou cháska sebestředná a netfrťte mi opak. Je to tak, berme to jako fakt. Teť se zrovna pár lidi možná nasere a řeknou si , cooo?? Jááá??? Tak to teda ne!!!! A hnet začnou přemíšlet, že napíšou o Růžence nějakí pamflet.

Vídíte? Uš je to tadi.

 

Jak psát?

Hlavně nebuťte takoví idiot, že diš budete chtít napsat třeba o mně, dáte si si názef „Růženka.“

Napište třeba „růže smdí, asi hnije“ nebo „jako z růže kfět, pozvracel se sfět.“ Něco takovího, co chitrím napoví o čem to je a úplní blpci to stejně nepochopí.

Nepište to moc dlouhí, délkou strácíte údernost. To si můžu dovolit třeba já, protože ráda visfětluju a píšu i pro hloupí lidi jako sem já, tak abi to všichni pochopili.

Nepište f bodech. To si nechte, aš pudete na nákup.

 

1.flašku rumu

2.kondomi

3.kiselí okurki

4.kartón cigaret

5.pastelki a víkresi

6.čtiři piva na ráno

 

No, fšak to znáte, že ano.

Snašte se bít ftipní. Diš tam nasázíte jen hořkost, jako nějakí žlučníkoví kameni, čtenáře to nezaujme. Naopak, řeknou si, to je ale kus hovězího dobitka, chudák malá. Pak se proti vám eště spolčí, budou vás pomlouvat ve správách i f diskusi a ke fšemu o vás začnou psát vlastní pamfleti. A můžete si bít jistí, že si dají záležet a bude se vám pak chechtat celí server.

 

A teť to poslední. Jak to udělat, abi si váš pamflet přečetlo čím nejvíc lidi?

Dejte ho do soutěže, tam uš si to sví čtenáře najde a chudáci porotci si to ke fšemu přečíst musí, mají to blbí, no. Tak to teť udělám i já.  Tímto porotce zdravím a licoměrně se omlouvám.

 

tato poslední část o té soutěží není určena pro písmáka, ale nechala sem to tak, protože jeden nigdi neví a některí lidi je třeba nakopnout přímo do prdele abi jim došlo co mají udělat.

 

Tak sem vám zase jednou poradila. Přeju hodně podařeních pamfletů.

Piš péro, vaše vjerná Růženka.

 


31 názorů

to taki:DDDD a ke fšemu sem eště krásná. Tadi se uš nedá vložit obrázek, ale na serveru pište povítki ho mám. Tak dibi ste chtěl, pošlu otkas.

VH64
22. 11. 2011
Dát tip
Nebezpečně!

ano, bespečně je!!!!

VH64
22. 11. 2011
Dát tip
Že jo. A ne že ne!

ano, je.

VH64
22. 11. 2011
Dát tip
Co vymýšlet něco nového - ano, je to lehce geniální.

ale skuste to a možná uvidíte, že to tak nené a to jepak taji ta radostná událst, víte?

dobře, snašte se.

srozumeni
17. 06. 2011
Dát tip
Milá Růženko, to já neumím. Tedy chválit snad jo, obecně, ale nemám hlavu na vymýšlení toho, co už napsali všichni přede mnou. Ale slibuju, budu se snažit...

omlouvám se za avi komu nepatřilo. Dibi ste vjeděli jak se mi to fšehno pojebalo, nenadávate ale litujete.

pane blboune, já si to mislela taki, dokut sem sama nezačala té teórije psát a neobohatila tím sebe i lidi co to čtou. Mislém si, že bi mjela bít pro Růženku vimišlená nějaká extra šoumen cena!!!!!! pane teploušku, já na tí vaše překlady koukala a buť sem idiot, nebo jen nějakí oligofrenik, nějak mi to uniká, tá sranda. paní srozumění, to dá rozum a vimislete uš taki nějakí lepší pohvali:D

srozumeni
17. 06. 2011
Dát tip
Super, jako obvykle. ***

teploušek
17. 06. 2011
Dát tip
pamflety nepíšu vrhnul jsem se na fonetické překlady, to je zajímavější Růžo!

...okouzlující čtení,asi začnu číst literární teorie,já blbec si do fčil myslel,že je to nuda***

pane Juno, to znamená buť že ste úplně blbej, nebo línej jako veš! Tak nevím. pane Kfětoni. Nepište mi pane, diš si to přečte Pvlík, moch bi se dost nasrat, i diš vás má rát, fšak ho znáte. Jináč děkuji, mám radost s pochvali takovího velikána, jako ste vi. A to nemislím ironicki!

Pane Růženko, je to opět skvělé.

děkuji za uznání, paní renegátko, mislím, že máte pravdu.D pane teploušku a pane Bivoji, vi se tu nechechtejte a taki mě pochfalte:D

BigBivoj
16. 06. 2011
Dát tip
:))

teploušek
16. 06. 2011
Dát tip
:))

renegátka
16. 06. 2011
Dát tip
je to lehce geniální, těším se na další tvé návody bravo Růženko

pane krytyk, ráda vás tu vidím:D no, sem tam se mi eště chibička vloudí, ale nebudu to opravovat, protože mám strach, že diš na to vlezu, hnet mi tam viskočí to protivní písmo arial. Ono se mi jinak líbí, ale ve črtnáctce je to hnusní.

Krytyk
16. 06. 2011
Dát tip
rúženko máš tam chybičku ve slově mejly se vloudilo špatně tvrdý i, ale možná píšeš tvrdý mejly a pak je to správně .)

jooo, vlastně, sem s toho opčas celá popletená a spletu se, no:DDDD

martinez
16. 06. 2011
Dát tip
koník je celkem soudná osoba, to v martinez háraj různý vášně :oD

jééééžišmária, koníku!!! buťte soudná osoba. Mi s Pavlíkem sme na rostrhání a ke fšemu má teť Pavlík tolik práce, že sem na to sama. Tak se snažím. To víte, vijde nám ta zbírka a lidi se budou ptát na chujovini, páč je richle nic chitrího nenapadne, tak ať sme připravení. pane honzyk, to je to, že já mám na politilku slabí nervi, tak na to seru a vůbec to neposlouchám, abi sem nemjela pak depki, víte?

Honzyk
16. 06. 2011
Dát tip
..hele, Ruza, ja se dival prave na CT24, tam cetli stavkujici odborari - a urcite to mysleli dobre _:" to neni ironie, takovou spoustu pamfletu, a blbejch: proc to tady neviselo vo dva dny driv, hrome? Mohlas trhnout voponou dejin nebo jak se to rika... **

martinez
16. 06. 2011
Dát tip
jako kousek teorie je to samozřejmě skvost, co ale mne osobně teda ukrutně ranilo, je zjištění, že Pavlíkova Růženka je Pavlíkovi, Písmákovi.. nám všem někde nevjerná!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru