Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

P.R.D. (Poradna Radima Dlabala)

12. 08. 2011
33
22
1991
Autor
Yfča

Na dotazy čtenářů odpovídá Doc. Dr. Ing. Radim Dlabal, DrSc., ředitel Ústavu pro neřešitelné problémy a jiné blbosti.

Dotaz: Husy se prý na zimu stěhují do teplých krajin. Manžel mne včera nazval husou. Znamená to, že mám taky odletět? Anežka Vomakaná, Xaverov
 
Odpověď: Milá Anežko, dále jste se mi svěřila, že celý život pracujete ve škole (tam hluk neklesá pod 30 debilů), přežila jste dva nálety na Berlín, tři rockové koncerty a ráda se šťouráte hřebíkem v uchu. Proto bych Vám doporučoval, abyste nejprve letěla k ušnímu lékaři. Je totiž dost dobře možné, že Vám manžel neřekl huso ale puso.

 
Dotaz: Milý doktore, moje dívka Alice zbožňuje svalnaté muže (pokaždé, když v televizi vidí Schwarzeneggera, tak se poslintá). Proto již dva měsíce chodím pravidelně do posilovny, abych lépe vypadal. Stálo mě to spoustu peněz, ale pořád vypadám jako Somálec. Uvažuji o tom, že bych růstu své svaloviny napomohl nějakým podpůrným prostředkem, dobré jsou prý anabolické steroidy. Slyšel jsem ale, že některé mívají vedlejší účinky. Poraďte mi, co bych mohl zobat, aniž bych měl zdravotní problémy. Díky. Jarda Chcíplotina, Žíznějov

Odpověď: Milý Jardo, Váš informátor nelhal. Téměř všechny podpůrné prostředky mají nepříjemné vedlejší účinky. Po některých hrubne hlas, po jiných nebývale zhoustne ochlupení na celém těle. Jistě namítnete, že by Vám nevadilo, kdybyste namísto fistulkou promlouval nádherným basem, ochlupení se dá zredukovat žiletkou nebo kosou. V odborné literatuře je však popsáno i několik vskutku odstrašujících případů. Při nadměrném užívání těchto svalotvorných produktů totiž může docházet k nekontrolovatelnému růstu některých tělesných orgánů nebo částí těla. Ruské běžkyni Nataše Ivanovové se rozpadlo dlouholeté spokojené manželství poté, co její klitoris dosáhl dvojnásobné délky manželova přirození a jistá nejmenovaná britská koulařka byla nucena vzdát se svého životního snu dělat manekýnku, neboť se musela šestkrát denně holit. Proto Vám doporučuji, abyste žádné podpůrné prostředky, zejména anabolické steroidy, nepoužíval.
 

Dotaz: Milý Radime, myslím si o sobě, že jsem docela pohledná, ale přesto jsem ve svých pětašedesáti letech stále svobodná. V kosmetickém ústavu jsem si chtěla nechat udělat pár drobných úprav na svém sádlem vypracovaném těle, například nos, uši, bradu, ňadra, břicho ... (silně kráceno), ale řekli mi, že dělají jen smysluplnou práci. I když mám pěknou vilu, luxusní auto, chatu v Krkonoších, jachtu v Itálii, mobilní telefon a eroticky vystouplé křečové žíly, žádný jedinec mužského pohlaví po mně netouží. Ráda bych konečně s někým navázala intimní poměr! Radime, poraď mi, co mám dělat! Přikládám své (retuší jen lehce vylepšené) foto. Hermenegilda Úchvatná, Řitka

Odpověď: Milé děvče, děkuji za zaslání nepublikovatelné fotografie. Jsi celkem sličná děva. Přesto bych Ti radil, abys vycházela ze svého domu jenom v noci, s maskou pevně uchycenou na obličeji. Plně chápu, že nechceš zalézt do rodinné hrobky jako nepolíbená panna. Využij proto přírodních zákonů a udeř na toho pravého v pravý čas. Doporučuji Ti, aby to bylo v době, kdy současně nastane zatmění slunce i měsíce a přes naši republiku bude přecházet silná okluzní fronta. Nejbližší datum, kdy je očekávána tato (pro Tebe) skvělá konstelace, je 31. 8. 4268 ve 14:38:36 středoevropského času. Přeji Ti hodně štěstí!
 
 
Dotaz: Jsem třicet let vdaná. Můj manžel Pepa mi poslední dobou začíná vnucovat nechutné sexuální praktiky. Nedávno například nechal při milování svítit lampičku. Pocházím ze slušné rodiny, kde byl sex vždycky tabu, proto mne dnes ten můj prasák šokoval sdělením, že vyzkoušíme se sousedem skupináč. Jsem z toho jelen. Můžete mi vysvětlit, o co se jedná? Marie Vychladlá, Pičín
 
Odpověď: Drahá Marie, Váš choť touží do milování s Vámi zapojit třetí osobu. S ohledem na Vaši plachost se nebudu pouštět do bližších detailů, přikládám však vhodné ilustrační foto, které mnoho napoví.
 
 

22 názorů

MKbaby
14. 08. 2011
Dát tip
Pěkné, pobavilo :) A na zapšklé blbce vyteklé pod tvým svěžím dílkem se vykašli, jejich slinty (pardon, umělecká veledíla) nestojí za nic. Pokoušel jsem se je číst, ale nejde to :)

Ferry
13. 08. 2011
Dát tip
Teda, já nejsem nijak prudérní, ale co ta rozsvícená lampička paní Marie? tytyty !!! *

Honzyk
12. 08. 2011
Dát tip
p.s. "Anezka (blahorecena)Vomakana", no kua....))

Honzyk
12. 08. 2011
Dát tip
D*...me zabijes, sestrenko ma..))ú : ja nemohu nyni se prilis smati, neb sedy-lehy 50x ja pred sprchacem ucinil...jauva!-))

renegátka
12. 08. 2011
Dát tip
dobrá rada nad zlato*

to je dikobraz ala 80tky? no to ne.e.

srozumeni
12. 08. 2011
Dát tip
super...**

Alegna
11. 08. 2011
Dát tip
:-))))))))))díky za rozesmání

Vážený Dr. Dlabale. Je pravda, že s poctivostí dojdeš nejdál? Moje žena s ní došla akorát do Brodku u Šmyklína.

Jardu Ch. ze Žíznějova jsem nedávno potkal v posilovně. Už svůj problém vyřešil...opustil Alici a taky zbožňuje svalnaté chlapy.

Diana
11. 08. 2011
Dát tip
Umřela jsem smíchy už při první větě. Grupáč mne dorazil. Díky za rozesmátý začátek dne!*******************

Toscana
10. 08. 2011
Dát tip
Tak mám takový dojem, že mě tohle rozchechtalo už u tebe na Hlodníku... :o)))) Nicméně jsem se tady smála znovu, to fakt nemá vadu! *t

baaba
10. 08. 2011
Dát tip
:DDDDD

Yfča
10. 08. 2011
Dát tip
Prý se na Čechy řítí tornádo. Třeba ti foukne Hermenegildu před barák i s jachtou.. ;o)

Yfča
10. 08. 2011
Dát tip
Po hladomoru bude hodně volných vil. Najdeme si nějakou uklizenou... ;o)

8hanka
10. 08. 2011
Dát tip
s tym hladomorom to je fakt, to uz mi kedysi dedko hovoril... a po hubenych ostanu prazdne vily,auta chaty:) Ale vlastne, ani ich nechcem, kto by sa o to staral, upratoval, brr....mam problem vyluxovat 3+1

Yfča
10. 08. 2011
Dát tip
Haničko, tak to nevím. Ale až přijde hladomor, tak ti hubení s vilami, auty, chatami, jachtami a křečovými žilami brzy zkapou, zatímco my (co máme jenom pneumatiky kolem pasu) přežijeme! ;o)

8hanka
10. 08. 2011
Dát tip
:))) dve fakticke pripomienky: 1/moja kolegyna sa tiez stura klincom v uchu,zatial pocuje az prilis dobre, skoda, vola sa Lidka. 2/i ja mam sadlom vypracovane telo, preco potom nemam peknu vilu, luxusne auto, chatu v Krkonosiach, pripadne v Tatrach, jachtu v Taliansku a moje krcove zily nie su eroticky vystupene?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru