Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jam happening session - první veřejná zkouška souboru ZÁTORY

01. 09. 2011
0
17
2124
Autor
Bříza

1.10. se v klubu Carpe Diem na pražské Floře odehraje podivuhodná událost. Po mnoha letech se u příležitosti křtu vydaného CD sejde soubor Zátory, aby v sebetrýznivém představení předvedl přímo na pódiu, co utkví v hudební paměti vetchého frajera po pěti letech nečinnosti. Protože na takovéto teatrum mundi bychom se styděli objednávat zvukaře a na tahání aparatury jsme sami líní, akce proběhne "unplugged" (v převážně akustickém provedení). Výpadky paměti předpokládáme vyvážit improvizacemi - konec konců je členem kapely polovina "Kvartetu dr Konopného". Této taškařice se zúčastní rovněž otec "Křtitel" Mikoláš Chadima se svým saxofonem. Pokud kdo z publika sebere odvahu k účasti a JAKÝKOLI nástroj, který vydává zvuk (krom střelných zbraní a řetězových pil) - bude mezi účinkujícími vřele uvítán. Pokud by kdo cítil touhu a potřebu vyjádření slovem, zpěvem, či výrazovým tancem - je to toteoreticky možné, leč dohoda s pořadatelem nutná. Během akce bude (krom zmíněného CD) též k volnému prodeji uvolněno několik autorských výtisků sbírky "Rozhraní svétla a stínu". Pokud by kdo toužil takto uvolnit též některé vlastní artefakty, budeme rádi. těšíme se na Vás podrobnosti viz: http://carpediempraha.cz/udalost/zatory-host-mikolas-chadima bříza

děkuji za pozornost


17 názorů

Vio
02. 10. 2011
Dát tip
Kdo nebyl, chyboval! Díky, břízo!

Tynic
01. 10. 2011
Dát tip
bříza: děkuji za kvalitní nabídku, ale už jsem se slíbil u jedné dívky, takže mi prosím odpusť, že ti pro tentokrát dám vale :)

Bříza
27. 09. 2011
Dát tip
Tynicu - sehnal jsi ubytování ? Pokud Ti nebude vadit currymum a spacák, máš nocleh zajištěn.

:-DDDDDDDD v budoucnosti bude fsechno tak automatizovane, ze bude mozne i donutit lidi aby si to udelali sami a jeste za to zaplatili v pohodli vlastnich domovu...

Miroslawek
02. 09. 2011
Dát tip
Tynic: bohužel budu v Ostravě na srazu abiturientů po 20 letech. Jinak bych měl volný byt, rodina odjíždí do Řecka, letiště je volné, škoda ;)

Tynic
02. 09. 2011
Dát tip
Tohle je výzva ! Doufám, že mi tentokrát nikdo nebude chtít dát po tlamě :) Přátelé, kdo mě ubytuje ?

Bříza
01. 09. 2011
Dát tip
to blackenridge: :) donutit lidi udělat si sám a zaplatit za to - tomu se říkalo obchodní duch (dnes marketing)- a považuje se to dnes za ctnost, nikoli za podvod. A to není všechno: alkohol tam taky není grátis. Ale jestli přineseš valchu, vzal bych nějaký prádlo - že bys mi to jako během produkce přemáchl - ať to neneseš zbytečně.

tak ja s valchou a tez gratis

brack: jdu tam s foukačkama, nic za to nechci :o)

a to cd nebude zadarmo? ja jen ze dyz tam prijdou lidi a vlastne budou sami si muset ihrat, ze, tak by za to meli neco dostat. neee? :-)

Miroslawek
01. 09. 2011
Dát tip
šmarjá, legend reborn ;)

jo, dík za vysvětlení. Píšu si to do diáře, když to stihnu, tak se zajdu podívat.

Bříza
01. 09. 2011
Dát tip
Ta Aleš - na vysvětlenou: Vydání CD (remasterované staré nahrávky in memoriam) si na alternativním vydavatelství "Polí5" vydupali fanoušci - tedy přesněji vzato Viktorie Rybáková - básnířka a malířka z Chebu, se kterou jsem se osobně dosud nikdy nesetkal, neb je v jistém směru plachá. Vydavatel nás pak (u vidiny zisku) tajně přihlásil na Alternativu 2011 (24.listopad) - čímž členy souboru dokopal k obnovení zkoušek - které začínají právě 1.10. v Carpe Diem - za Vaší účasti (doufejme). Třeba tam potkáme nové členy souboru - člověk nikdy neví.

Vio
01. 09. 2011
Dát tip
A kruci! Těším se na orgányZátory! Teď jen, aby mi do toho něco nevlezlo....

trochu mě zaráží "vydání CD" po "pětileté nečinnosti", ale jinak to působí jako dost dobrá akce :o)

Honzyk
01. 09. 2011
Dát tip
pozdravuj Honzu Lacinu od Frantiska Ruzicky, jo?..))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru