Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O vztazích

13. 09. 2011
5
0
1008
Autor
Puzzle

 

Znáte taky ten pocit, kdy si celou dobu připadáte nazí a nakonec zjistíte, že máte na sobě trenky? Takové trenky je třeba si považovat. Ani nevíte, že je máte, vůbec vás netlačí a přitom vás dokonale chrání.

 

Kdo má malé trenky, tak se je snaží servat a holedbá se tím, že se bez nich obejde a dokáže chodit nahý. Dost často svou nahotu neustojí a hledá si nové spodní prádlo. Mnohdy si najde stejně malé nebo ještě menší než to, co měl předtím. Kdo má malé trenky a bojí se chodit nahý, ani to nezkouší, dokud si nenajde nové vyhovující prádlo. Kdo má velké trenky, také není spokojen. Neustále mu padají a musí je často někde hledat nebo jim přitahovat gumu, aby mu držely.

 

Snažím se tím jen říct, že pokud máte trenky, které vám padnou jako ulité, zanic na světě je nikomu nepůjčujte a perte je raději jen na 30°, žádná vyvářka. Když se poserou, nevadí. Všechno se dá vyprat, i to zdánlivě nevypratelné.

 

Víte vy vůbec, kolik lidí chodí s posranýma trenkama?! 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru