Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vše zlé se jednou vrátí...

22. 12. 2001
5
0
2568
Autor
Beata

VŠE SE JEDNOU VRÁTÍ

 

A bylo to!

Několik minut před důležitou pracovní schůzkou jsem při otevírání dveří sáhla na kliku omatlanou nudlí z nosu!!! Ztuhla jsem odporem a chtělo se mi strašně zařvat! Toalety nikde a tak jsem křečovitě utřela prsty do kapesníku a s velimi nepříjemným pocitem jsem vešla do dalších dveří k jednání, v duchu nesmírně pohoršena.

A pak mi to došlo!

To mám za to... To mám za to, že jsem já, jako malé dítě, mazala holuby vydloubané z nosu , kam to jen šlo..., ale vždy velmi nenápadně, vždy někam zespodu...na spodní stranu školní lavice i svého domácího psacího stolu, zespodu na postel, na nenápadná místa na zdi, na nenápadná místa různých předmětů, novin, klik...

Byla jsem malá a unudlaná, ale zaručeně jsem věděla, že se to nesmí, že se to nedělá, že je to ostuda a že jsem velké prase.

 

Naštěstí jsem už z toho vyrostla! Před dnešní schůzkou se mi to ale vrátilo! Vše zlé se prý jednou vrátí..., snad abychom si to připomenuli. Abychom si připomenuli všechny ty všelijaké \\\"prasárny\\\", které jsme stihli kdesi během života napáchat.

 

 


Áďa
14. 01. 2002
Dát tip
Je mi špatně, nevýslovně špatně ! Což je důkazem toho, že je to dobře napsané. Tvé dílko, je ukázkou toho, že naše představivost se zakládá na zkutečnosti. Nudli si každý představí do detajlů a je mu zle. Prostřelenou hlavu jsem nezažil a tak mě v textu nijak nezaujme-narozdíl od nudle ! Bravo, velmi působivé.

Krel
29. 12. 2001
Dát tip
echt...tak to je dost nechutný...nechutně pravdivý..a dobrý..

Rising_Star
28. 12. 2001
Dát tip
brachio :)))))))) taky jsem křehčí spíše :)

zoo
25. 12. 2001
Dát tip
Bezva, holka! :-)*

brachio
25. 12. 2001
Dát tip
buď ráda, že to nebylo hovno. *

HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! Kdo jsi bez viny, hoď kamenem!!!!!!!!!:-DDDDD Příliš drsné sousto pro zdejší křehké duše, hehe, ale znám pár těch, co se nebudou stydět za tohle dát tip:-))))))) třeba já!!!!!!!*

...nebo já...:-)*

Amanda
22. 12. 2001
Dát tip
No uprimne trochu se mi zvedl zaludek... ale neco na te myslence je...

clovrdik
22. 12. 2001
Dát tip
myšlenka dobrá :-))))) odedneška se radši podívám na každou kliku :-)))

JTi
22. 12. 2001
Dát tip
Napsal bych - tak krásně vánočně sentimentální...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru