Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Horních ...

26. 08. 2011
3
7
687
Autor
beda

Žalud aneb když se rodí dub. :-)

 

 

 

Horních dvacet tisíc

bylo by okamžitě na konci

kdyby se ke kontům

přičítaly i morální kvality.

 

 

 Bylo by pozadu

i za dětmi z třetí Bé

co sluchátko mají pro psinu

a ne slávu a peníze.


 

 


7 názorů

beda
04. 10. 2011
Dát tip
Khema ahoj. Já si nemyslím, že je to kus od kusu, ale tak v poměru 10 ku 1, alespoň pro tuto dobu a proto jsem si dovolil zevšeobecnění a nepřesnost. Měj se. :-)

Khema
04. 10. 2011
Dát tip
Obrazek je nadherny. Co se tyka hornich tisicovek, je to kus od kusu. Duby mi pripomnely Lednicko-valticke parky. Ty nechali vysazet panove Lichenstejnove v duchu posvatnych haju, co tam kolem Palavy v pradavnu stavaly :)

avox
28. 09. 2011
Dát tip
Za podnikatelský barák bych tě určitě nechválila. Ona i ta básnička má něco do sebe, zejména první sloka, ale obrázek je prostě nádherný... Kdysi jsem četla v jedné básni: "Keby som bola žaluďom, obsahovala by som strom..." a na to jsem si vzpomněla :-))

beda
28. 09. 2011
Dát tip
avox ahoj a děkuji. Já fotím hlavně přírodu a o přírodě moc nepíši, to máš pravdu. Tady jsem měl vyfotit nějaký podnikatelský barák, ale to nefotím už vůbec. :-) reinko, ale ano. Myslím si, že Pažouti a Horáčci tady (Písmák) vůbec nejsou. Šebestová je prima. :-))) Oldjerry ahoj a děkuji. Jsem rád, že tě to zaujalo. Já nedokáži předem odhadnout jak moje texty budou působit a do blbůstek se asi dobře schová téměř vše. :-)

Oldjerry
27. 09. 2011
Dát tip
No - já to neberu jako blbůstku - je v tom kus moudrosti a balvan pravdy. Ani nevadí, že ten zajímavý obrázek s textem nesouvisí *

reinka
27. 09. 2011
Dát tip
My jsme žáci z třetí Bé... aspoň doufám, že jsme sem dospěli :-)))) *

avox
27. 09. 2011
Dát tip
ten obrázek je úžasný, hodila by se přírodní básnička :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru