Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sebelítost

30. 09. 2011
3
11
2212

Pohrát si s oblohou,

vypít všechna moře…

jejich sůl vyplakat

a

stejně modře natřít

srdce, strhat z něj plakáty

dokonalých tváří…

pálí jak žáha, v žilách líh;

pukat mezi ořechy

 

 

Nechám svou bolest zkvasit

mezi hrozny?

Vrazím ji do čistírny, aby mě

jiní zbavili té tíhy?


11 názorů

Morasten
30. 09. 2011
Dát tip
no, dobře, tíha.. já ji nazvala těžkostí..

Těžkost????

Morasten
30. 09. 2011
Dát tip
ach ta těžkost.. ta je tak inspirativní!

Garay
30. 09. 2011
Dát tip
Já myslím, že zpětná vazba je OK... :)

Oldjerry
30. 09. 2011
Dát tip
Trochu jsi změnila styl, ale co ti zůstává je obrovská naléhavost otázek, na které nečekáš odpovědi, které už předem znáš. *

JARUB
30. 09. 2011
Dát tip
Garay: No to ano, cítím v tom lítost, žal a bolení, proto jsem psala, že vím, že je to prožité. Jen mi prostě nesedly ty obraty a pak ty otázky na konci....vím, že je to v kategorii Mimo a že Alice umí psát. Ani nevím proč jsem jí chtěla tu zpětnou vazbu napsat...hmmm.

Garay
30. 09. 2011
Dát tip
Já asi vím... teď cítím tu lítost k sobě ... takže to cítím i z těch řádků. A tady bude nejspíš zakopaný pes, co říkáš JARUB?

Na druhou stranu - píšu klišé - věci, co už tu byly...tím pádem jsem alespoň někdy podobná někomu jinému...a prostě blbej den no...

JARUB
30. 09. 2011
Dát tip
Vůbec jsem od tebe před tím nic nečetla, ale protože nestřílím zase tak od boku, tak jsem jukla na ostatní dílka (některá) a prostě tam máš mnohem lepší, no.... Tak to neber negativně, budu čekat na příští ;o)

Jo, máš recht...je to jen takový výšblecht...

JARUB
30. 09. 2011
Dát tip
Já jsem amatér, tak většinou moc nekritizuji formu. Ale já ti nevím, nějak mi to asi zrovna nesedlo - všechna ta moře vyplakané soli, otrhané srdce a pukání ořechů mi připadají takové klišoidní. Tím nechci říct, že to není prožité a že já nikdy nepíšu klišé, no prostě tak. Každý názor je dobrý, ne? A dole je asi překlep - aby mě jiní zbavili té tíhy zní líp.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru