Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Imaginární anděl

22. 10. 2011
3
5
1224
Autor
Everlaste

Tváříš se jako anděl, který prvně okusil hříchu.Věřila jsem ti tvá bílá křídla. Vnímala čistotu pohledu. Cítila důvěru úsměvu, teplo tvých rtů i bušení srdce. V tvých hlubokých očích jsem viděla sebe,řekli snad úplně všechno. Chtěla jsem s tebou odletět. Odletět a nedívat se zpět, dolů na zem. Touha byla bez hranic.

Najednou jakoby si odletěl sám a na zem se vrátil někdo jiný. Někdo, koho nepoznávám. Dívám se na tebe a ve světle svatozáře se  odráží malé nenápadné růžky s dlouhou a smělou minulostí. Pod bílým peřím schováváš špinavou, tmavou srst s odporným zápachem pekelné moci. Tvoje tvář, jakoby ztratila smyslnost. Kde je teď tvé teplo a bezedné pohledy? Kde jsou všechna ta krásná slova ráje? Proč, když mě teď líbáš, já stále cítím vůni jiných polibků? Kde si nechal své staré, krásné, nesmělé já ? Nebo jsi ho nikdo neměl?


5 názorů

Chigwell
29. 10. 2011
Dát tip
Moc dobře napsané....sem znal jednu čistou pannu,od který jsem chytil muňky :)))) *

Dívčí pláč mě dávno nedojímá... Kill Or Be Killed.

srozumeni
22. 10. 2011
Dát tip
moc hezky napsané....**

Gymnazistka
22. 10. 2011
Dát tip
Řekla bych, že toto není povídka nýbrž prozaická miniatura...jinak je to velmi dojemné a pěkným závěrem...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru