Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

?????

29. 12. 1999
1
0
1612
Autor
Kovi

Jestli někoho napadne nějaký název pro tento výtvor, nechť se prosím vyjádří. :-) Dík.

Skutky se topí v moři slz a pozvedávají mé myšlenky nade všechno kolem. Jsou krásné ve svojí opojnosti, širé a uvědomělé, pusté pláně s vyviklanými kořeny ubohých, ztrouchnivělých stromů. Písek. Sypký, milióny zrnek, uzavřených v malých přesýpacích hodinách. Sem a zase zpátky, pořád dokola, přesýpá se stejný písek na stejném místě. Pořád dokola. Všechno se opakuje, pořád dokola. Nenávidím čas, nechci žít v čase! A přesto v něm umírám, pomalu, kousek po kousku ze mě odpadává ... Křič! Nenávidím tě! Proč to děláš, řvu bolestí, nech mě, neubližuj mi. Tvoje slova, vrývají se mi do paměti a tam vybuchují. Tvoje slova bolí! Oči bloudí, nemohou nalézt nic, na čem by se uchytily, kde by zůstaly stát. Jen těkají ze strany na stranu, bojí se někde zastavit. Nakonec se obracejí v sloup a hoří. Černým plamenem nenávisti. Zuhelnatělé. Zafouká vítr a jsou pryč. Po celém světě, letí ve víru vzduchu. Jsou všude a vidí vše.
líbí moc I*I

Anonym
15. 08. 2000
Dát tip

Anonym
25. 01. 2000
Dát tip
Taky Te zajima, jake bude po/casi, Kovi?
Lampar

Sly
04. 01. 2000
Dát tip
Já bych si dovolil navrhnout "Mysl". To ona je původcem času, křivd a nenávisti. Pokoj všem duším v srdci.

Ale jink báseň je to dobrá.

Sly
04. 01. 2000
Dát tip
Oprava - jinak

Merle
03. 01. 2000
Dát tip
Poločas rozkladu? :-)))

Bibša
03. 01. 2000
Dát tip
Je těžké hledat název pro něco tak myšlenkově obsáhlého, začínáš na konci a končíš na začátku, bereš to od podlahy až po poslední viditelnou hvězdu vesmíru, je to sprcha, je to vánice, je to plamenomet rezignace ... Ten Merle nemá špatný nápad !!! určitě něco s časem :-))))

Krytyk
30. 12. 1999
Dát tip
Bolesti rozpadu?? :-)) - pěkné.. (myslím ta tvoje báseň, ne ten název..)

Šílená
30. 12. 1999
Dát tip
nejsi ty taky trochu šílenej? (myslím to jako kompliment a poklonu tvé básni:o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru