Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Anděl v černém

23. 11. 2011
12
12
2237
Autor
Tony.cs

Vierušce, té úžasné

Anděl v černém oblečený
smuteční to není šat
ztělesnění krásy ženy
dnes už každý chce ji znát

Když bylo nejhůř dala mi úsměv
to zlé hned zmizelo v hluboké tmě
to žádný jiný lék neslavil úspěch
jen malý úsměv co pohladil mě

Krásná a velice
hodná jsi moc
s plamínkem u svíce
zaženeš noc
občas i smutná jsi
pak jsem tu já
hlupák co děkuje
a rád tě má


12 názorů

Tony.cs
02. 12. 2011
Dát tip
Tangens_Omega36: Možná s odstupem musím souhlasit, ale já moc nepřemýšlím, když píšu ze srdce. Takhle to cítím, takhle to je. Neměřím dvakrát, ale snad řežu správně :-). I tak díky. Topě Pátere také moc děkuji a vlastně všem, co se mnou sdíleli i nesdíleli pocity, které vlastně stejně patří jen tomu andílkovi, co mi zachránil prdel jen tím, že vlastně je jaký (jaká) je. Děkuji

PÁTER
30. 11. 2011
Dát tip
O lásce toho bylo již tolik napsáno, vytesáno, odehráno, vysloveno a přesto ani dnešním dnem téma Láska neskončí. Kdo je, byl a bude zamilován, bude se milovat a vyjadřovat o své lásce po svém. Co je pro jednoho klišé a fráze, to jinému zní jako andělský chór.Taková je láska, taková je zamilovanost. Písmák je i můj šuplík, šuplík nezamčený, přístupný každému, kdo projeví zájem nakouknout, co v něm je. Komu se věci v něm nelíbí, tak je dá zpět, šuplík zavře, je i pro druhé... A každé zdravé ženě vyznání lásky udělá radost. Asi i frigidní. Já rozhodně frigidní nejsem a tak mě milostná poezie oslovuje. Může provokovat, to ano, ale nemůžu ji odsuzovat. Nerad to říkám a vyzvídám, ale gymno...kdy jsi byla na gyndě? Měl tě někdo někdy skutečně rád a vyslovil Ti nějaká klišátka? Nemusíš odpovídat, je to tvá intimní věc a já se neintimně ptám. To uznávám. (Je to takové mé klitoriální kliché.)

Robinia
28. 11. 2011
Dát tip
*

Sebastiana
25. 11. 2011
Dát tip
*

Alegna
23. 11. 2011
Dát tip
T*T*T

Tony.cs
23. 11. 2011
Dát tip
Díky. gymnopaedia: Písmák je můj šuplík. A každý ho může otevřít a okomentovat dle libosti. I tak díky :-)

Myotis
23. 11. 2011
Dát tip
.../*

...*

srozumeni
23. 11. 2011
Dát tip
Krásné...***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru