Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

IV.

26. 11. 2011
1
3
1355
Autor
James.Juyce

Áno, mám dosť času. Nie, nemám čas. Mám veľmi málo času. Ešte je čas. Už je neskoro. To má čas. Kedy ste prišli? Dokedy zostanete? Máte čas? Teraz nemám čas. Počkajte chvíľu. Už musím ísť. Koľko je hodín? Je sedem hodín. Je štvrť na osem. Je jedna. Je pol deviatej. Inokedy. Ako dlho? Dnes. Zajtra. Pozajtra. Včera. Predvčerom. Tento týždeň. O týždeň. Pred týždňom. Budúci týždeň. Minulý týždeň. Predpoludním. Popoludní. O chvíľu. Večer. Často. Kedy? Hneď. O hodinu. Budúci mesiac. Minulý rok. Po dlhej dobe. Ráno. Cez deň. V noci. Skoro ráno. O polnoci. O pár dní. Včera večer. Nedávno. Dávno. Neskôr. Tohto roku. Vlani. Budúci rok. Odkedy? Od včerajška. Pred tromi dňami. Dokedy? Kde to je? Kde sa nachádza? Tu. Blízko. Vpravo. Choďte doprava. Choďte rovno. Pred vami. Vonku. Neďaleko centra. Pri zastávke autobusu. Pred obchodom. V centre mesta. Asi desať minút peši. Dva kilometre odtiaľto.


3 názory

dazdozienka
27. 11. 2011
Dát tip
neuwe: vysvetlovana ironia je neodpustitelna JJ: neviem sa dockat pokracovania, kedy jej konecne povie, ze Ramon je jej syn a Juan ho miluje?

Rajmund
27. 11. 2011
Dát tip
Že by nový žánr-korpusová laboratoř?

Neuwe
26. 11. 2011
Dát tip
Tak nějak od čísla I. přemýšlím o čem to je... a myslím, že jsem na to přišel. O ničem. Ale ještě nějakou dobu budu přemýšlet, proč je to rozdělené na pokračování... na druhou stranu, sedm řádků denně je tvořivý výkon, jakého ani Dumas nedosahoval... (prostě jsem poněkud zmaten a nezaujat, proto sahám k ironii)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru