Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

18.12.2011

18. 12. 2011
4
8
888
Autor
Chigwell

"Přirozenou nevýhodou demokracie je,že těm,kdo to s ní myslí vážně , svazuje ruce a těm,kteří to s ní nemyslí vážně , umožňuje vše." V.H.

Havlíčku,Havle

tys nás tu nechal

 

 

Brečim jak želva

ale přeju Ti krásnej dlouhej mejdan

tam někde

s Těma nejlepšíma

který už na Tebe čekaj

 

Jednou se uvidíme

 

 

Děkuju

žes byl

 

 

 

                                                                                                            

Dnes konkrétně pro mne zemřely poslední zbytky demokracie v Čechách... 


8 názorů

100Wzarovka
25. 12. 2011
Dát tip
Umřel poslední slušný člověk v politice - chybující, mýlící se, naivní, někdy nereálně snící, ale především ten, co se nebál být sám sebou, a to ve všech situacích. A to je hodno obdivu, proto ho měli lidi rádi. Možná se mýlím - jen žádného jiného slušného v politice neznám! Obohatil nás - ukázal nám, že to jde! Halt to není vždycky lehké, ale co už lehké je... Přeju mu klid a - teď už je to na nás! Na každém z nás!

IVO
20. 12. 2011
Dát tip
Připomíná mi pochlebné verše nad rakví J. V. Stalina (+ 5. 3. 1953) a Klementa Gottwalda (+ 14. 3. 1953). Záhy vyšuměly, tak jako vyšumí dnešní masírování oveček od vůdčích beranů. Nicméně, klid a pokoj Tvé duši, V. H.!

avox
18. 12. 2011
Dát tip
Pro mne zemřel snílek, který dokázal uskutečnit svůj sen... Myslel to dobře, pak se lecčemu divil. Vážila jsem si ho i proto, že to dokázal přiznat. Čest jeho památce, ať je mu země lehká

Chigwell
18. 12. 2011
Dát tip
Pro další hnidopichy zdůrazňuji,že zemřely KONKRÉTNĚ PRO MNE,ostatní ať si myslí,co chtějí.Dnes nemám trpělivost ani náladu na žerty.

demokracie neumřela. Jen náš první demokratický president po době komunistckého temna. Čest jeho památce.

nemluvná
18. 12. 2011
Dát tip
Proč by zemřely zbytky demokracie v Čechách? A co ta nová a nejnovější generace, která ten "konzum" vnímá jinak, protože v něm už rostla a narodila se do něj. Takže bude proti němu revoltovat. Dějiny na štěstí jdou po spirále...všechno už tu bylo...ty děti přinesou nový vítr, možná vichr, možná jen větřík...to je jedno jaký, ale...

nemluvná
18. 12. 2011
Dát tip
Proč by zemřely zbytky demokracie v Čechách? A co ta nová a nejnovější generace, která ten "konzum" vnímá jinak, protože v něm už rostla a narodila se do něj. Takže bude proti němu revoltovat. Dějiny na štěstí jdou po spirále...všechno už tu bylo...ty děti přinesou nový vítr, možná vichr, možnáí jen větřík...to je jedno jaký, ale...

renegátka
18. 12. 2011
Dát tip
Je to pro mě zdrcující zpráva. Klid jeho duši.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru