Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tě ojedu vole

06. 01. 2012
15
15
3777
Autor
oran

Chci být holkou. Chci ať mi je tak cirka 23. To je tak super věk pro babu, že bych se tam chtěl podívat. Do té hlavy, která se začíná osamostatňovat, odlišovat. Vědomí, které si začíná uvědomovat, co chce a co ne, ale ještě není schopno si za tím moc stát. Chudák ten, kdo je s takovou holkou právě teď, respektive, kdo s ní žije. Musí to být makačka a já chci tohle zažít. Chci ať mám 14 dní v měsíci menzes, chci, ať mě ještě z toho týden předtím bolí břicho a cítím se úplně na piču. Chci si myslet, že všichni kolem jsou v té chvíli ti největší zmrdi, zvláště chlapi a úplně nejvíc ten můj. Chci mít najednou jasno ve všem, chci o svůj názor bojovat a obhajovat ho. Chci být nekompromisní a chci vydírat, chci manipulovat, když není po mém, chci trestat, když mě moje kamarádky ujistí, že mám pravdu a rozhodně, rozhodně to kurva nikomu jen tak neprojde. Nechci se s nikým a s ničím srát, chci chodit pařit a ne být pořád doma, chci něco zažít, chci se podívat do světa a nejlíp do Indie, protože tam jsou tak jemní a citliví chlapi, s tvářičkama jako děťátka. A hlavně se umějí chovat k holce. Chci provokovat a mít plnou hubu keců, chci dělat, že nevím jako o co jde, když se řekne: půjdeme ke mně? A pak to tam rozbalit, že ten mačo nebude stíhat, dojem je třeba dělat, dojem je teď to hlavní. Chci zažít pocit, že se o mě chlapi perou a budu si myslet, že je to tak napořád a že si můžu vybírat, chci si myslet, že je to mojí osobností, kterou respektují a ne jen proto, že mám pěkné tělo. Tak zlí ti chlapi přece nejsou. Jsou to takoví moulové, vůbec neví, jak si ta ženská s nima dokáže pohrát, stačí si to jen dobře načasovat, v pravý čas se zmínit a pak jen počkat. Krásný svět. Neomezené možnosti, všechno je tak nové a já nemám strach.

A… už to vypadá, že se to plní, supeeeer. ..Kurva počkat… co to je, ooooo, břicho, to jako tolik jo? Hej tak to ne..  Tak to zpátky, hej jako fakt zpátky.. oooooo hej ne, to je jako moc, sem jako nevěděl, že tolik.
 


15 názorů

oran
19. 10. 2022
Dát tip

Ahoj, diky, jen upresnim, ze ti indove, to ze jsou jemni, je v jeji hlave, ne ze to tak obecne je. :)


a2a2a
19. 10. 2022
Dát tip

Spíš dobrý fejetonek, řekl bych že výborný, zejména plný sarkasmu, i když v závěru si to u ženských žehlíš, ale milým stylem. Snad až na ten omyl s Indy, ale tehdy se o to hromadném znásilňování nepsalo.


Oldjerry
23. 12. 2018
Dát tip kadeřavá

nojo, milej orale (:-D Andrew je asi taky moc starej... ti staří blbci mají vkus a nepotřebují ohromovat volovinami... ostatně mne ani tak nevadí obsah, jako mizerné zpracování, které má asi ve čtenáři vzbuzovat pocit bezprosřednosti - ty kluku mladej.


oran
22. 12. 2018
Dát tip

oldiku, uz jsi proste moc stary no, vyser se na to. :)


Oldjerry
22. 12. 2018
Dát tip kadeřavá

Za prvé to není povídka, ale úvaha -  a to někoho, kdo ještě nevylezl z puberty, neví si se životem rady a ještě sám neví, kdo vlastně je...  za druhé by to spíš sedělo někde na FSB, nebo na twiteru mezi nevyhraněnými vzlyky náctiletých... ale to už není moje věc...  chtěl jsem se jen podívat, jak vážně mám brát kritiku pod mým psaním.  Je to tak, jak jsem si představoval.  Akné a rozkrok...


koukam, že už ses dostal na level, kdy jinejm píšeš, kdy bude jejich psaní za něco stát, ok,  nenarost ti trochu nosík hore? Opustit bezpečný zóny říkáš? Možný to je


oran
30. 04. 2014
Dát tip

ander, prosim te radsi to nekomentuj, leze z tebe naka tvoje frustrace :-) potreboval by ses hloubeji ponorit aby to psani za neco stalo. hrajes si se slovy na bezpecnem pisecku a kolem tvych pocitu hradba. :-)


do věty "tak zlí ti chlapi přece nejsou" je to pěkná studie vychcaný čubky, co si dělá se světem co chce. To se ti povedlo fakt výstižně. Od tý věty to zní naivně, trapně a konec jakože vtipnej se ti nepoved vůbec


Dave Lister
03. 05. 2013
Dát tip

hehe


Kabanos
04. 02. 2012
Dát tip
tadle myšlenka mi tak nedá spát,pěkně si to napsal..

srozumeni
28. 01. 2012
Dát tip
líbí...***

Hagrid
07. 01. 2012
Dát tip
Hodně dobrý *

VH64
06. 01. 2012
Dát tip
+++

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru