Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prdel v lese

30. 01. 2012
1
6
1663
Autor
blai

No prolog

Prdel v lese, dobře se nese, čerstvý vzduch dýchá a veverka na ní ze stromu kýchá...

Proč kýcháš Veverko, táže se prdel? Jsem snad kapesník?
Veverka neřekne nic, jen si kýchne, pokřižuje a pak se vysmrká, že je to slyšet až z daleka.

Zvuk veverčin ošemetný, přiláká medvěda.Přichází z daleka, pln jehličí a připraven, že s oběma zacvičí. 
Koukne na veverku, koukne na Prdel a zařve "bude tady klid, do prdele" a Prdel řekne prosím, jak je ctěná libost velký Medvěde, ale ber v potaz, že tu nikdo nekleje, jen Veverka si dovolila vysmrkat a vykýchat a nic víc k tomu neříkat... a prdel nastaví Medvědovi prdel a poplácá se na ní... 
Medvěd neměl nikdy smysl pro kejkle, v myšlenkách se viděl, jak s prdelí zatřepe.Prdel vida medvědovu negativní náladu, nečekala a zmizla tam někde v zadu...

Medvěd je na rozpacích...Prdel mi utekla a když jí nechytím, celý les ze mne bude mít prdel, že jsem nechytil tu drzou Prdel.
I vyjde hledat Prdel, která zmizla a nikdo neví kam...
Ale Prdel nemá tak rychle nohy, vida Medvědovi bežecké sklony, schovala se za mýtinou na stromu a předstírala moudrou Sovu.
Medvěd je už celý zoufalý, prohledal už celé okolí, Prdel k nedohledání a slejzá se celé lesní okolí.
Jelen, Srnec, Straka, Bažant a Kanec se koukají, kdy bude s Prdelí konec.Žádný nepřiloží ruku k dílu, tiše se smějí a čekají co bude...chytí tu Prdel nebo ne?

Medvěd celý zoufalý, ztrácí respekt a je pro smích, s obyčejnou zadnicí se ani neporadí a mocný Jelen ho na zvířecím sněmu, z postu vládce lesa sesadí.To by v tom byl čert, aby Jelen vládl lesu!Tohle nesnesu!

Jen co domyslel, sirných prach se ozval a samotný Satan na Medvěda ukázal.Pojď blíž Medvěde, mám pro tebe radu.Za tvou duši ti tu Prdel najdu!
Medvěd celý v rozpacích, na jedné straně Satan na druhé Jelen, brousíc si zuby na post primátora lesa, vida, Jelen se jen třesa...

I to zkusím Satane, vidím, že se dobře smluvíme.Satan si nechal podepsat list, že si Medvěd může být jist, jak hned najde Prdel, že si pro něj příjde sám vládce pekel.

Tak dobře Medvěde.Támhle na stromě, sedí Sova, vidí z výšky vše zas a znova.Ona ví, kde je Prdel, zeptej se jí, abys věděl...

Medvěd poslechl radu Satana, šel pod strom, kde seděla chytrá Sova a ptá se" Hej Sovo chytrá, Prdel mi utekla, ty jediná tu bdíš a podle Satana víš, kde se mi ta zrádná Prdel schovává, řekni mi to prosím, co pak by jsi chtěla vládcem lesa mít Jelena"?

A Sova-vlastně Prdel, se jen nakroutila, udělala známý zvuk a Medvěda prostě posrala...
V tom přiškočil Satan " Medvěde! Tady máš smlouvu jež si podepsal!Půjdeš k nám!"

Za Medvědem se zavřela země, Prdel se už strachy nechvěje a Jelen se později stal, vládcem lesa úplně sám...


A ponaučení u této bajky?Že arogantní Medvěd kvůli hlouposti, se nechal posrat a vzít do pekla.Ale to všichni, co to dočetli až dokonce, jistě chápou :-)

The end!


6 názorů

blai
01. 02. 2012
Dát tip
Ostuda je mrdka, která počítá pravopisní hrubky :D

Rozhodně to má cosi do sebe :D (taky jsem si u toho vzpomněla na "Moje milá kakala" od Morčat na útěku :D) A je to vtipné..(já se směju všemu, takže mě by to přišlo vtipné, i kdyby to bylo vážné :D)Taky je fajn, že se to rýmuje :)

Rozhodně to má cosi do sebe :D (taky jsem si u toho vzpomněla na "Moje milá kakala" od Morčat na útěku :D) A je to vtipné..(já se směju všemu, takže mě by to přišlo vtipné, i kdyby to bylo vážné :D)Taky je fajn, že se to rýmuje :)

nisic03
30. 01. 2012
Dát tip
To poucenie na konci ma dostalo :) Podobne dielka sme si kedysi s priatelmi pisavali na skratenie chvile. Mam rad absurditu a mam rad temu zapredanej duse. A prdel ako ziva premyslajuca entita mi tiez pride zaujimava. Takze nadavky nebudu :) 'I got to keep moving...there's hellhound on my trail'

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru