Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Matematika pre 1. - 3. ročník odborných učilíšť

07. 02. 2012
6
4
1311
Autor
James.Juyce

Vitajte v škole! Budeme spolu opakovať učivo matematiky. Zopakujeme aj učivo geometrie, vypočítame povrch a objem telies a zopakujeme si použitie jednotiek merania.

Ste žiakmi odborného učilišťa a rozhodujete sa, čím chcete byť. Najvýhodnejšie je pre vás vyučiť sa v 3-ročnom učebnom odbore. Po vyučení získate prácu a zo mzdy za prácu si zabezpečíte všetko, čo budete potrebovať.

Máte radi slovné príklady? Prečítajte si zbierku Radoslava Tomáša Statusové hlásenia (Kon-Press, 2011) a na voľné miesta doplňte chýbajúce čísla:

Ponad viaceré básne sa nesie opakovanie rovnakých figúr či motívov. Medzi takéto motívy patrí smrť, ktorá sa explicitne či implicitne objaví __krát, o snívaní čítame __krát.


4 názory

obluda
08. 02. 2012
Dát tip
rucicka na ciferniku geniality sa pri tomto diele posunula o nieco vpred, cim sa pretocila cez maximalnu hodnotu a pevne zakotvila na bode prezradzajucom, ze na prve, druhe aj tretie precitanie ide o picovinu, samozrejme ide o subjektivny pohlad

Kiv Čitrem
07. 02. 2012
Dát tip
Taky bych se asi nevyučil, hernajs :)

Honzyk
07. 02. 2012
Dát tip
Jamesi, to je na me moc tezky...:D...fakty:D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru