Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kupředu levá!

23. 03. 2012
5
10
1102
Autor
houmles

netřeba prologu, kryjte se!

Statisíce právních norem buzerace uniforem rozkradený rodný lány děkujeme. Pán bůh s námi. Obsílky a exekuce s deziluzí ruku v ruce vše je právní cestou čisté Ždímají nás komunisté. Jako proti větru chcáti co ti vzali - nenavrátí Koukáš jak to péro z Chille Růžové-li sundáš brýle Ač's měl pro stát pochopení v sametovém podroušení Z chléva zbyl ti jenom hnůj Český státe: třikrát FUJ! FUJ! FUJ!

10 názorů

houmles
27. 03. 2012
Dát tip
:-) BINGO

Miroslawek
27. 03. 2012
Dát tip
Inu, kdo se tu nejvíce projevil jako prorok, nechám na posouzení jiným. Jen se mi zdá kouzelné, jak se rozvášňuješ, že si snad nesmíš ulevit... a přitom nám tímtéž vlastně upíráš stejného práva... neb kupříkladu já si rozhodně ulevoval, že toto musel propustit můj oční nerv.

houmles
27. 03. 2012
Dát tip
tak jsem si pekne od plic ulevil, zdejsi kritici mi dali nejhorsi sezrat, tak ted jen trochu katarze, pouzeni a toho poplivanyho stesticka.. nejlip mi z toho - zel pro me sameho - vychazi prorok Miroslawek. Ano, je to zbytecne. jako kazdy lidsky cin, neni-li soucasti planu na zmenu.. ani Nezval by pak jiste nenapsal rym hnuj-fuj.. to je fakt. vsak jsem ho sem Nezval, budiz mi utechou. Lany s nami jsou uz pak jen smutnym mementem, kterak agitace u nas vymrela po slozenkach. Jarku, ono to je opravdu ubohe! zeby autor opravdu nasazoval dilu osli usi jiz na same startovni care? Ale kdeze! ono uvodni (pismakem zkracene) zarazeni 'A-A-B-B banalitka pro dobrou n' v sobe nese kus nejistoty.. chtel autor snad rici 'Nemehlo'? nebo snad 'Nordickou hodinku'? a nebo.. byl to snad symbol nejakeho vyssiho principu? nebo nizsiho pudu? nebo - nedejboze - prachsproste uleveni si od frustraci, jimiz dnesni lid bezne si zaneradi svou mozkovnu, aniz by byl schopen videt souvislosti? Autor sam by k tomu rad pridal uchechtlou grimasu a poslal vam pohlednici z teplych kraju, neb nic lepsiho nemuze udelat ani pro skarohlidy, ani pro slunickare. ba ani pro sprosty folks roks panks a jiny, kterejm je to ostatne natolik sumak, ze si nepreji odtud dostavat aviza. Dobrow.

Pobavilo, ačkoliv to o čem píšeš je spíše k pláči. Tip*

Miroslawek
23. 03. 2012
Dát tip
zbytečné

snake_01
23. 03. 2012
Dát tip
Stále si myslím, že od dob Nezvalovy agitky zbytek stojí za houby...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru