Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kwisatz Haderach

20. 04. 2012
4
5
1294
Autor
Vesly

"The spice must flow..." "Now remember the first step in avoiding a trap, is knowing of its existence" "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain."

 

 
šumění písku a v ústech vyschlá slova
 
mihotá se dálka - jasná oranžovo-rudá
 
stojí na Duně jež byla a bude znova
 
za hranicí času - vědění toho co se udá...


 


5 názorů

a2a2a
08. 01. 2014
Dát tip

Tak jsem na tebe náhodou narazil, když jsem si přebíral poštu z počátku mého působení zde a uvědomil si, že je to už devět let a jestlipak jsi ještě studentem, mám takový dojem, že jsi snad měl nějaký vztah ke Kopřivnici, ale možná se mýlím.


Dave Lister
21. 04. 2012
Dát tip
Někdy bych chtěla být Kwisatzem, od té doby co jsem se přestěhovala je to velice silná touha.Být současně na dvou místech.Ale to ostatní co ho čekalo bych nechtěla, mám své místa bez vody co čekají na vláhu.

Tip*

Bj.
20. 04. 2012
Dát tip
* i když je jen pro zasvěcené... hezká miniaturka

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru