Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velice laciná kosmetyka, kurva!

30. 04. 2012
6
7
2016

Totok povidáni krásné bode převážně pro robky, ale určitě aji ogárci metroseksuálni si ho rádi přečtó, kurva, bode totiž o kosmetyce a o tem, jak správně pečovať o svoje tělo statné, abi bilo krásné a lákalo dobře opačné pohlavý. Takik buziky a teplůši ho určitě uvitaji, oni o sebe oproti normoš ogárum hodně dbaji, liji na seba litry parfému a barvi si páčo, ogárci dobři, to je ale otporné, správný ogár mosi bit neudržovaný, zarostlý jak sviňa a smrdět na sto honů pižmem, kurva, pametajte si to! Tož tak.

Moje kosmetyka je svinsky úsporná, to je jasné, gdo mě zná, tož vý, že su robka spořivá, češku ot tchyně bich nechala za pjetikorunu vrtať u zámečnika, kurva! Seru na šelijaké ty masti z tubi, co na sebe dává lejdy gaga nebo hanička zagorová a ostatni piče televizni, mam svoje vlastni receptury. Na vláčnů pokošku je nejlepči običejnské špečisko. Stači dojit k řeznikovi a zabékať Hajzle jeden dej mi špalek špeku, nebo tadyk bode v noci hořet a on dá. Doma sa z teho špeku slupne mesrem kuža, aby zvostalo enem to mastné, slikne sa do naha a celé tělo se tim špekem natře, abi bilo mastné a erotycky lesklé jako kulki od psa, mosite boky, stehniska, půli, krčisko, obličej, šicko poctivo namazať, ani piski nevinechať samičkovské a ryťku. Na totok ogáři leti mohutně, to vite, smrat špeku mijuji skoro jak psy! Dyž vám kůsek špeku zbode, tož to nevihazuje, prskněte to na krtajic chleba a zožerte, je to zdravé!

Druhí muj kosmetický porychtung je eště špeciálnějši. Okůkala su ho od masajů, kurva, od těch černých ogárů z jižni emeriky, kurva. Takovi masaj má doma u chyše z bláta svinsky moc krav. Dycky ráno, dyž fstane, slikne mundur, nevim přesně co to tam nosijó v tej jejich dědině, sedne si krávě pod sicnu a začne sa modliť k budhovi, kurva a modli sa tak dluho, dokud krava nezačne chcať. Jak to zni litá, tož to chytá dlaněmi a kůpe sa v tem řácky, ksicht poctivo oplachuje, končetiny, půlki, šicko. Je to svinsky zdravé, to vite meducina z přirody, žádná chemie! Kuži to zvláčni a provoni přirozenym kravskym pachem a to je čupr gut. Já sa taktok  nechávam oplachovať kravičkó u nás v jezedé. Kydnu pod dobytka, čekám až mě poščije. Nědy mně zviře aji posere od hlavi k patě, ale to vobec nevadi, robky moje dobré, to je něco jako pílink.

Posledni vifukundace na pleť sa dá dělat enem dyž je zabijačka. Jak máte nachistaný prejt, tož než sa natlači do jitrnic, vleze sa do těch necek, kde je naskladněný. Pak sa v tem válite jak sviňa v kališti, rochnite sa řácki a vtiráte si to krásně mastne masičko do těla. Dyž je hotovo, tělo je celé promaštěné a má vičištěné póri, veme sa škrapka a šecko to masičko sa seškrabe zpátky do necek, to bi bila jinak škoda! Tutok kosmetycků metodu su sama vimislala a má eště jednu čupr gut víhodu, kurva. Prejt chytne vuni vaši tělesnů heski a jitrnički vic chutnaji, ogárci v hospě dycky mlaskaji, dyž jim přinesu vzorki zabijačkové, nidko nevi, proč mu to tak šmakuje. Po zabijačkové kůře je dobré zavolať svého papryku, lehnůt si na zem a nechat si vilizat z pod kožnich záhibu posledni zbitečki meska, abi to tam nezačalo hnit, to je pak velikí smrádek. U nás doma mě čisti jazykem krom starého aji žerik, je to svinské labůžo, taková polízanica dvojitá, oba u teho funi a jako gut no ne?

Tož to vidite, robki a ogárci přitepleni. Kosmetyka može bit i velice laciná, dyž na to přinde, bohaté srágori na tělo je enem pro cajzli zakrslé, nic pro normálni lidi! 


7 názorů

VH64
08. 07. 2012
Dát tip
*

:))) nemám slov!

feferonka
30. 04. 2012
Dát tip
Je dobrý mít vždycky něco navíc. ;))

Já su tak trochu hermouš, kurva, mam jajca zakrnělá v třislech.

feferonka
30. 04. 2012
Dát tip
Jasně. Jdi do toho!

Jak to misliš s tó orientaci, kurva? Abich bila lezbyčka?

feferonka
30. 04. 2012
Dát tip
Můj bože, Milunko.. nechceš změnit orientaci? :D Je to hezky prdlý. :) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru