Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Grand cru

12. 05. 2012
3
6
1388
Autor
VH64

Další části (vloženo) 1 - Tete de cuvée (06.05.2012) 2 - Grand cru (12.05.2012) 3 - Piquette (19.05.2012) 4 - Vin ordinaire (26.05.2012) Volně navazuje a uzavírá Sláva dobrému holubáři (02.02.2012)

Grand cru

 

Ahoj Prdelko!

 

Ode dneška už se tady budeme flákat. Mám čas, válím se v pelíšku a představuju si Tě...

Napadlo mě Ti vypsat, co si tak vysním, protože se mi to s Tebou líbí...

 

Líbí se mi, když záříš a provokuješ, když je vidět, že se těšíš a chceš si hrát. Líbí se mi Tvé vyzkumničení, kdy si mě šteluješ a zkoumáš různé polohy... A taky to, jak si hraješ a nastavuješ a sama děláš...

 

Mám rád všechny způsoby "velkoplošného" dotýkání, když se naše těla co nejvíc dotýkají, ať už tváří k sobě nebo já čelem k Tvým zádům. Je to příjemné kdykoli a jakkoli, čím jsme nahatější, tím je to lepší, ale je to prima i v zimnících na veřejnosti.

Krásné jsou závěrečné okamžiky "Tvé" části milování, kdy se Ti změní tón hlasu a odněkud z hloubky říkáš to své "Ještě". Uau, v těch chvílích bych pro Tebe vraždil.

Mám rád, když si mě chytneš nohama okolo pasu a pomáháš mi při "mojí" části. Je úžasné držet si Tě na dlaních přitisknutou a cítit, že už už, ještě trochu, ještě jednou...

Líbí se mi se Ti dívat do obličeje, když se při milování rozzáříš. Kdo Tě takhle někdy viděl, už Tě musí do smrti milovat, i kdybys milionkrát byla na zabití.

Mám rád všechny pohledy na Tvé tělo, Tvůj zadeček, když Tě mám zezadu, trochu mě mrzí, že polohy, při kterých bys Ty ležela na zádech a já nad Tebou klečel, všelijak Ti zvedal nohy a pořád se na Tebe mohl dívat, moc v oblibě nemáš. Sluší Ti to tak.

 

A voníš mi. To když jsem zjistil, tak jsem měl ohromnou radost. Jak jsi hezoučká a heboučká, od samého začátku mě lákalo si Tě brát pusou, ale když jsem zjistil, že mi voníš a chutnáš, děkoval jsem osudu za to štěstí. To můžu nekonečně dlouho, je moc příjemné si Tě olizovat, oždibovat, ožužlávat, mít při tom Tvé boky a zadeček na dosah. Když mě jemně hladíš rukou a jsi úplně zticha. A Tvé lehoulinké zavibrování nakonec! Auuu!

Líbí se mi, když se ochutnáváme současně, i když to je jiné a vím, že se pak nesoustředíš na sebe, zatímco já můžu dojít k cíli poměrně brzo. A když si mě dovedeš až do konce pusou, to je dárek. Ani nevím, proč to tak prožívám, něco mezi zemí a nebem, sdílení se při milování v náruči je mnohem větší, ale tohle je prostě úžasné. Možná, že by to mělo zůstat sváteční třešinkou, ale i tak rozhodně můzeš častěji.

 

Rád si povídám, v sedě, s Tebou na klíně a já v Tobě. Nedá se to nekonečně, ale je mi to příjemné, je to varianta "velkoplošného" dotýkání.

 

A různé rychlovky, olala, ty jsou taky prima.

 

Vlastně se mi to líbí všechno. Nenapadlo mě nic, co by se mi nelíbilo.

 

Dokonce se mi líbí, když si mě "zneškodňuješ". To, co se dá udělat jedním pohybem, děláš tak usilovně a na víckrát, že si připadám jako nadstandardně vyvinutý borec z rovníkové Afriky.

 

Těším se, těším, těším. Až mi řekneš tam odněkud shora, že už mě chceš. A skončím jednu krásnou činnost a přejdu k druhé...

 

Miluju Tě Pitrýsku

 

V.


6 názorů

VH64
22. 05. 2012
Dát tip
Hmmm, zvláštní, ale jo, nemám důvod nevěřit, že to tak vnímáš. Ale nenapadlo by mě to a ani teď to tam nevidím, když už vím a hledám. Děkuju, zajímavý názor. Budu si dávat víc pozor...

sharik
12. 05. 2012
Dát tip
na jednu stranu hrozně přeslazený, na druhou to chvílema zní jak popis někoho kdo je ti vlastně cizí, i když se křečovitě snažíš, aby to vyznělo opačně, než to je. netvrdím, že to tak je, jen to tak působí, sorry..

srozumeni
12. 05. 2012
Dát tip
***

Alegna
02. 05. 2012
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru