Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Killing joke

19. 05. 2012
2
15
2182
Autor
Dave Lister


Věřit- nevěřit

snít- stát jen na zemi

padat na hubu

a znovu zkoušet


Tančím v pokoji plném hudby

Apocalyptica

ale nejde to vytancovat

červené odlesky na ubruse

knihy a číslo na papírku



Vražedná kombinace

jež nemá chybu


15 názorů

Dave Lister
08. 02. 2018
Dát tip

tak možná jsem kdysi něco četla, asi to byly povídky s tímto názvem, ale děsně dávno..dneska už žiju ve scifi prakticky :) jakože je Tesla nad náma :) nebo teda už kousek dál než včera, že jo...šine si to do dálav


Danny
08. 02. 2018
Dát tip
Něco podobnýho je i v povídce "Pandořina skříňka" od Alexandra Kramera, kdy ve skříňce je tak silná informace, že každého člověka kdo ji přečte zabije. Zjistí to až počítač nadaný umělou inteligencí, který má tři zákony robotiky, takže informaci nikomu neprozradí. Myslím, že ho to napadlo nezávisle na Monty Pythonech, protože to napsal za totality a to tady ještě nebyli dostupní.

Dave Lister
08. 02. 2018
Dát tip

:) nikdo to neví , ale, co kdyby jo?? najednou by to někdo dopsal...dal na net..jinej by to hledal jako já v Googlu..a on by pak fungoval..následovaly by hromadný úmrtí příliš zvědavých..rozkřiknou se tyhlty fámy rychle, mladí a blbí a blbější i důchodci i lidi středního věku...hromadná úmrtí u klávesnice..samosebou vedli by youtubeři..ti jsou často čekateli na Darwinovu cenu :)


Danny
08. 02. 2018
Dát tip
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer... (radši to nenapíšu celý, co kdyby to fungovalo)

Dave Lister
13. 04. 2013
Dát tip

k dvaatřiceti :)


na sedmnácti nebo dvaatřiceti? :-D


Dave Lister
11. 04. 2013
Dát tip

:) přidej cihlářův učni ale né zas moc

 


odhaduji tě na 32 nebo 17 :-)


Dave Lister
12. 06. 2012
Dát tip
No, na ty klidně taky, jen nebyli po ruce..ale na ten název básně mě dovedli, to je fakt :)

Godfrey
11. 06. 2012
Dát tip
Člověk by podle názvu řekl, že budeš tančit spíš na Killing Joke. ;-)

guy
24. 05. 2012
Dát tip
Hmm, to jo, na ty musí být ty stavy opravdu hodně speciální .. Jo, padání na držku je pohyb vpřed, na rozdíl od padání na záda .. a s tou pomocí bych to neviděl až tak černě, někdy si člověk dokáže pomoct víc, než si myslel, že dokáže :)

Dave Lister
24. 05. 2012
Dát tip
No já mám tuhle kapelu jen na fakt speciální stavy, i když občas mi už taky zní sama od sebe i v hlavě..ale takovej Dunaj je taky super :) S padáním na hubu je to pokaždé nové dobrodružství,mám dojem,že i pád na držku je ale pohyb vpřed..stejně si člověk neumí tolik pomoct, jak si sám myslí..:(

guy
24. 05. 2012
Dát tip
si tančíš u docela fajn značek .. a A. považuju za jedny z mála, co převzaté věci neprzní, ale vdechují jim novou duši nebo něco na ten způsob jinak zastávám názor, že člověk by měl zkusit skoro všechno .. akorát by měl dávat bacha, aby si při tom padání na hubu nevyrazil kor moc zůbů, občas se hoděj .. :)

Dave Lister
21. 05. 2012
Dát tip
asi jo, dík za zpětnou vazbu, je to holt pokus.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru