Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

POZVÁNKA

11. 07. 2012
5
4
1191
Autor
Taubla

Ahoooj všem. Ráda bych vás pozvala na ebookforum.cz, kde mám nově vzniklé internetové knížky. Konkrétně si můžete počíst v knížce povídek pod názvem "Životní kotrmelce" a pokud budete chtít strávit pár fajn chvilek se svými nejmenšími (nebo se jen vrátit do dětských let), najedte nové pohádky v knížečce "Pohádky pro malé hádky". Zmíněné povídky a pohádky nemám dosud nikde jinde publikované. Dále je na ebookforu k pročtení knížka s volnými verši, které vás zanesou do různých nálad a fantazií. V poslední knížce si můžete připomenout povídání "O mých zvířecích kamarádech, spojené s fotkami a kresbami.
..Tak neváhejte pusťte se do čtení, ráda vás na stránkách uvítám, stačí se jen zaregistrovat a přihlásit a kdykoli se můžete vracet k "mým písmenkům", kde je možnost i komentů.....

 

 

http://www.ebookforum.cz/rejstrik-autoru/autorka-188/


4 názory

Taubla
18. 09. 2012
Dát tip
Děkuju za váš zájem. Je po létě, tak snad budu mít zase víc času se na Písmáku zastavit... Ahoj všem - Blanka. :-)

Overkill
20. 07. 2012
Dát tip
diky, mrknu ;-)

Alegna
12. 07. 2012
Dát tip
Blani, díky za pozvání, uložím do paměti (asi počítačové, na moji už není spoleh) a až bude chvilka, počtu si a ráda :-)

to je pěkné, klubím :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru