Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

The Alphabet of Somnambulance

10. 08. 2012
2
1
867

.. a ťape si prázdno v hlavě hravě na krku v područí bručí a ševelí basa za oponou stvoly se rosí.. . krása příběhy něhy lehy . až zas budeš mít záchvěv napij se Ledňáčku na hněv

  Vstal z postele a trochu se mu zamotala hlava. Z lednice vytáhl grepový džus a napil se. Do třech vteřin byl ve dřezu. Džus i se zbytkem Absintu z včerejšího večera. Znatelně se mu ulevilo a cítil by se ještě svobodnější, kdyby odešlo něco  i druhou stranou. Z toalety došel  do koupelny, nechal ze sebe spadnout pyžamo a zavřením dvířek sprchového koutu se odřízl od okolního světa.

Jsem tak prázdný.

Řekl si v duchu a rozesmál se do šumící vody. Původně si to myslel v souvislosti s duševní vnitřní prázdnotou, ale ranní probuzení  a ta cesta až do koupelny tomu dávala zcela jiný rozměr.

Teď už jsem absolutně.. vyprázdněný.

Následovala další salva smíchu a svět tak mohl být opět vpuštěn do jeho života..

Při sušení kadeří se rozpomněl na útržky z včerejšího večera.

Kazatel Landa prskal své gulášky z jukeboxu. Za zvuku písní, se spikleneckým vykládáním historie, si uskrkl kávy. Pak se do jeho přítomnosti vsouknul Nohavica, bard a estét severu Moravy a nechtíc vyvolal nechuť  se vyjadřovat. Věděl, že něco na tom je, ale.. Holky poslechnou si ryk..

 Smolík je taky šik!

Tížilo ho vědomí toho, že ztratil tu empatii k lidem..  co mění názory v kontextu s jejich blahem.

Pokrytci. Přistoupil na chvílí na segment primitivismu a hledal něco povznášejícího.

Geneviéve si lehla na lavici a chichotala se.

Usmál se tak nějak nuceně. Uslyší po TOM , že taková není a že je takto prostopášná poprvé. Debilní vývoj .. se takto chovat. Dělat v pricipu andělskou pannu a uchovat se čistá pro potencionálního partnera.

Po všem bylo hned. Kopulace se nekonala. Nechtělo se mu. Uražená odešla a počastovala ho sprškou nadávek..

 

 


1 názor

vadí mi tam ty jeho kadeře, jinak dobrý :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru