Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zrady

16. 08. 2012
8
10
1337
Autor
DavidPetrik

 

Ubývá

S léty schází

Chuť milovat nevinné

 

Ne ze surovosti

Nýbrž z okoralosti

 

A tak hodinu od hodiny

Pácháme dál své drobné zrady

 

Zaštítění neřestí štěstí

Kterou je nahodilost


10 názorů

Čudla
18. 08. 2012
Dát tip
/*

Mně to přijde tedy naprosto významově jasný.. Ale osobně mi tam něco chybí, možná příliš ve zkratce podaný nebo výběr slov .. hodně to dělaj poslední dva řádky, tam mi to drhne. Literárně. Jinak nevím co je na tom "alogickýho". Tohle snad pochopí každej.

unisex
17. 08. 2012
Dát tip
z tvé reakce to vypadá, že víš přesně i co jsem chtěl říct já. myslel jsem, že obsah básně, pokud není alogický a neaspiruje na obrazy, lze popsat jednou větou. vyhnout se tomu je možná bezpečnější.


DavidPetrik
17. 08. 2012
Dát tip
@unisex: Dekuji za zastaveni. Vim presne, co jsem chtel rici a to jsem napsal zde. Nepustim se na naurodnou pudu sebeinterpretace. Skoda, jestlize na Tebe text pusobi alogicky. A jeste vetsi skoda, jestlize vnimas Pismak jako intelektove (myslel jsi intelektualne) podprumerne prostredi. Je to z pohrdani druhymi anebo z precenovani sebe sama? At se Ti dari.

To, co chtěl říci, řekl. Dobře a srozumitelně. Jsem už dost stará, abych to našla.*

unisex
16. 08. 2012
Dát tip
neřest štěstí nahodilost z okoralosti schází milovat nevinné rozumíš si se slovy? a se smyslem? jistě, na písmáku kvetou alogické verše.. v intelektově podprůměrném prostředí bude velebeno dílo, které se tváří chytře, protože pozlátko hloupým stačí.. ale: co jsi chtěl vlastně říci, davide?

Diana
16. 08. 2012
Dát tip
*

srozumeni
16. 08. 2012
Dát tip
***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru