Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Metallica: Unforgiven III: Překlad

03. 09. 2012
5
6
2323
Autor
Danny

originál: http://www.lyricsfreak.com/m/metallica/the+unforgiven+iii_20755760.html hudba: http://www.youtube.com/watch?v=wlBxKPqAnr8

Jak mohl vědět, že nový úsvit navždy změní jeho život? Vyplul na moře, ale byl sveden z cesty září zlatého pokladu. Byl to on, jenž způsoboval bolest svým bezstarostným sněním? Jenž se bál, stále bál svých pocitů? Mohl být pryč, mohl plout dál. Plout dál. Jak mohu být ztracený, když není, kam bych šel? Hledal jsem moře ze zlata - proč je najednou taková zima? Jak mohu být ztracený, když žiji jen ve vzpomínkách? Proč viním vás, když to sobě nemohu odpustit? Dny míjejí v mlze, která je hustá a dusí. Jeho život se potápí: navenek je pekelný a uvnitř jedovatý. Uvízl na mělčině, jako jeho život, příliš mělká voda. Klouže dolů se svou lodí a bledne jako stín. Trosečník. Všichni odešli. Všichni odešli pryč. Jak mohu být ztracený, když není, kam bych šel? Hledal jsem moře ze zlata - proč je najednou taková zima? Jak mohu být ztracený, když žiji jen ve vzpomínkách? Proč viním vás, když to sobě nemohu odpustit? Odpustit si, či neodpustit si? Odpustit si, či neodpustit si? Odpustit si, či neodpustit si? Odpustit si, proč si nedokážu odpustit? Vyplul na moře, ale byl sveden z cesty září zlatého pokladu. Jak mohl vědět, že nový úsvit navždy změní jeho život? Jak mohu být ztracený, když není, kam bych šel? Hledal jsem moře ze zlata - proč je najednou taková zima? Jak mohu být ztracený, když žiji jen ve vzpomínkách? Proč viním vás, když to sobě nemohu odpustit?

6 názorů

Danny
03. 09. 2012
Dát tip
Zdenda: no jo, když mě nasraly ty švestky místo šestek :) zrovna tohle slovo je celkem stěžejní pro pochopení díla...

Armand
03. 09. 2012
Dát tip
*

Čudla
03. 09. 2012
Dát tip
Pro Metallicu mám slabost. *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru