Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

G - Ježíšek

23. 12. 2012
6
19
1408
Autor
VH64

Ježíšek

 

Dal jsem G před Vánoci takový návrh. A dost jsem byl zvědavý, jak se to vyvine. Nabídl jsem jí, ať si v Plzni v sexshopu něco vybere, co bude sama chtít, že to bude ode mne pod stromeček. Určil jsem jakýsi limit, který si už nepamatuji, protože jsem tak nějak nejasně tušil, že možnosti toho obchůdku by bez podobné pojistky dokázaly udělat mému účtu citelné bebíčko, ale jinak měla volné ruce. Už samozřejmost, se kterou souhlasila, mne zaujala.

Když jsme vešli a zdvořile odmítli pomoc s vysvětlením, že slečna si jde vybrat Ježíška a bude-li potřebovat, ozve se, chvíli jsem G sledoval. Tak soustředěnou jsem jí neznal, přemýšlivý výraz jí vyloženě slušel, usoudil jsem, že to zaujetí je pro mne dobrý signál.

Po nějaké době jsem se ale přestal kochat a šel jsem se sám porozhlédnout po nabídce. A že tam měli věci! Až jsem se občas neudržel, rušil jsem G v jejím soustředění a přivolával jí k obvzlášť zajímavým exponátům. Ale moc se nedala, je totiž odpovědná.

Nakonec si vybrala něco, co vypadalo jako překrmený motýlek. Nejsem holka, jsou věci, kterým nerozumím, ale pro jistotu jsem se zeptal, jestli nechce ještě něco, že i dvě věci Ježíšek zvládne. Nechtěla a vypadala jistě.

Slečna u pokladny nám nabídla bonus, že prý si ho za takový nákup zasloužíme, mohli jsme si vybrat CD s dospěláckou pohádkou. Kývl jsem na G. „No ty berušky vem...“ To mne trochu zmátlo, ale vyvodil jsem z toho, že případná konkurence by mi mohla být docela sympatická, a neprotestoval jsem. Pak jsme ještě automaticky dostali slevovou členskou kartičku a místní Ježíšek byl hotový.

Po pár týdnech jsem se nenápadně zeptal, jak se dárek osvědčil. Poměrně neochotně z G vylezlo, že v obchůdku špatně pochopila, jak funguje, a je jí tedy na nic. Sodoma Gomora, potom nechte ženskou něco samostatně rozhodnout, prý emancipace!


19 názorů

VH64
27. 01. 2013
Dát tip

Ano, už nějaký čas...


VH64
26. 01. 2013
Dát tip

Možná...


VH64
24. 01. 2013
Dát tip

Ahoj!

O věku autora ale v textu taky nic nebylo...


VH64
21. 01. 2013
Dát tip

Tangens_Omega36

Vidí planetku a je jim jasno...

Děkuju!


VH64
04. 01. 2013
Dát tip

Záleží na tom, co vyberou. Takové venušiny kuličky v ruce nepřekáží....


Zordon
04. 01. 2013
Dát tip

"ale jinak měla volné ruce." inu po podobných nákupech někteří volné ruce už nemívají


VH64
03. 01. 2013
Dát tip

Lalulá,

úplně nerozumím, ale předpokládám, že asi zhruba viz Potomek...


VH64
03. 01. 2013
Dát tip

Potomku,

děkuji za velmi laskavý a příznivý výklad, ale když ona G se nikdy moc diplomacií při výměně informací nezabývala. Jediným diplomatickým kouskem, který jsem jí zažil uplatnit v praxi, bylo zatloukat, zatloukat a zatloukat.

Myslím, že motýlka fakt nevybrala dobře...


VH64
03. 01. 2013
Dát tip

Květoni,

tak to jsem byl na dobré stopě, když jsem chtěl na zahradě sázet moruše! Pak teda z toho sázení nějak sešlo, ze zahrady taky sešlo i já jsem byl nějaký čas sešlý, jak se to sešlo, ale nápad byl dobrý!

Teď můžu aspoň s pány S+Š rozebírat možné dopady mého případného bytí bourcem morušovým...


VH64
03. 01. 2013
Dát tip

Děkuji uctivě!


Alegna
18. 12. 2012
Dát tip

:)*


Jediný motýlek, který ženu zaručeně uspokojí, je bourec morušový. (-:


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru