Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

G - Konďata

19. 01. 2013
3
5
1391
Autor
VH64

Další již vložené střípky lze poznat podle "G-" před názvem.

Konďata

 

Konďata jsou takové divné věcičky, co vám vyrostou, když máte mechtle s kým nemáte. G vyrostly tak akorát brzy po rozchodu, abych ještě vyhlásil poplach a nechal se proklepnout ze všech stran. Naštěstí dobrý! Věděl jsem o nich u G z jistých zdrojů, které..., prostě z jistých zdrojů, a ona nevěděla, že vím.

Přišlo mi to takové, ne snad legrační, nebo že bych jí to vyloženě přál, ale trochu jako „máš, cos chtěla“ to bylo, protože hned pár dní po rozchodu, když mi ještě doznívala partnerská loyalita, jsem se z jiných jistých zdrojů dozvěděl, že jiná jistá dáma měla jiné jisté potíže po soukromé audienci u onoho pána, a hned jsem to G dal vědět. Aby byla raději hodně opatrná. Se zlou jsem se potázal, byl jsem za toho nepřejícího souseda, co mu chcípla koza.

Po příchodu konďat G mazala mastičkami, zkoumala a zvažovala další možnosti, obdivovala, jak o ní pán pečuje, všude jí doprovází, protekci shání a finanční podporu nabízí, a nijak jí nepříšlo divné, že se mnou roky nic a teď hned zčerstva měl čert kropáč.

Když jsem se pak dozvěděl oficiálně, ještě mi nasypala na hlavu, že za to vlastně můžu já, protože jí stresuju, a vůbec mi nepomohlo, že po rozchodu, na dálku, moc stresovat nemůžu, a že pán ve stejné době hojí záněty močových cest, prostat a kdoví čeho ještě.

Asi se jí nakonec i líbilo, že má milence zaníceného jako málokterá.


5 názorů

VH64
21. 01. 2013
Dát tip

Aviem, srozumeni, Aleš - děkuji, že i nezářivý střípek vás zaujal.


VH64
21. 01. 2013
Dát tip

Zdenda

Já vím. On je to jen střípek do mozaiky, potřebný pro úplnost, ale holt zrovna ne moc blyštivý. Dík za návštěvu a myslím docela tolerantní hodnocení.


srozumeni
19. 01. 2013
Dát tip
***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru